BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară prezenți la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiușu Mare

Ieri, 30 iunie 2022, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară au desfășurat o activitate preventivă la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiușu Mare, pe tema prevenirii consumului de droguri și a altor substanțe interzise, activitate la care au fost prezenți elevi aflați în tabăra de vară.

Cu ocazia activității desfășurate, elevilor le-au fost prezentate noțiuni generale despre categoriile de droguri și alte substanțe interzise existente, efectele consumului unor astfel de substanțe dar și noțiuni din Legea nr. 142/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În cadrul discuțiilor purtate cu elevii, s-a insistat foarte mult asupra efectului pe care îl are drogul asupra sănătății,  ocazie cu care le-au fost prezentate elevilor mai multe simptome și reacții care pot fi generate de consumul de droguri și alte substanțe.

La sfârșitul activității, elevii prezenți au avut întrebări referitor la aspectele prezentate, fiind purtat un dialog benefic cu reprezentanții poliției. Săptămânal, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară vor desfășura astfel de activități la tabăra de vară din cadrul Centrului  de echitație și Hipoterapie Curtuiușu Mare, pentru conștientizarea elevilor cu privire la riscul consumului de droguri și a altor substanțe interzise.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE: Cu ajutorul câinelui poliţist Teba a fost găsit un tânăr din Târgu Lăpuş dispărut de acasă

Vasile Dale

Lansarea Întreprinderii Sociale – Infinity Health by Esperando Sănătate și vindecare

Redactie

Viitorul începe cu 2+1  – o inițiativă Rotaract Baia Mare pentru un start bun în viața de părinte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.