BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Exclusiv: Directorul general Urbis beat la volan implicat într-un accident cu mașina instituției

Directorul general, Tudor Rusu (52 ani) a fost numit în luna iunie 2020, în urma unui concurs în care a participat doar el cu el (adică a fost singurul candidat înscris) a fost implicat într-un accident rutier în Baia Mare. Era beat la volanul mașinii de serviciu. Ce căuta la volanul mașinii de serviciu sâmbata noaptea? Și băut la volan, poate ne va răspunde Primăria Baia Mare în subordinea căreia funcționeaza Urbis Baia Mare.

Anumiți cititori aflați pe la UPU Smurd a Spitalului Judetean Baia Mare ne-au spus ca acesta s-ar fi manifestat neadecvat, având unele ”aere” de director înainte și după prelevarea probelor de sânge.


Ce spune IPJ Maramureș

Azi-noapte, la ora 00.20, polițiștii rutieri din Baia Mare au intervenit pe strada Progresului din municipiu la un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism dinspre strada Vasile Alecsandri către strada Școlii și, ajungând la trecerea pentru pietoni, la intersecția cu strada Rozelor, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, condus de un bărbat de 30 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 30 de ani, iar în celalalt caz, bărbatul de 52 de ani etilotestul i-a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

Neveste ameninţate şi bătute de soţi. Două ordine de protecție provizoriu emise ieri de polițiști

Redactie

FOTO, VIDEO: O maşină a luat foc în Baia Mare

Vasile Dale

Seminar de pregătire organizat de voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, în parteneriat cu Salvamont Borșa

Redactie

3 mesaje

stelu iulie 4, 2022 at 10:19 am

Accidentul a fost pe strada Progresului sau pe strada Școlii , că n-am înțeles nimic ????

Raspunde
iosif iulie 4, 2022 at 11:52 am

Pe str.Progresului inainte de trecerea de pietoni suprainaltata de la intersectia strazilor Rozelor si Agriculturii.
De multe ori trebuie sa citesti de vreo 2 ori un articol ca sa-ti dai seama la ce se refera……multe greseli de scriere …in loc de E este R si multe alte exemple.

Raspunde
Mihai iulie 27, 2022 at 1:58 pm

Și dacă e fără permis cum mai conduce ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.