BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACŢIUNE SALVAMONT: Salvamontiştii, solicitaţi într-o zonă dificilă de pe Valea Vișeului pentru a salva viaţa unei femei care a făcut stop cardio-respirator

Salvamontiştii vişeuani au fost solicitaţi într-o zonă cu acces dificil de pe Valea Vişeului, pentru a dat primul ajutor unei persoane.
Salvatorii montani s-au deplasat cu luminile avariilor pornite, timpul de deplasare la caz fiind mult mai mare față de situația în care Salvamont ar fi avut prioritate de deplasare în trafic.

Femeia de 70 ani domicilia într-o zona cu acces dificil (doar mașini 4×4 bine echipate) fiind găsită de echipele de salvatori (EPA Poienile de sub Munte și Salvamont)în stop cardio-respirator, fără puls. S-a încercat resuscitarea mai bine de 40 minute, dar femeia nu a răsuns manevrelor și din păcate după efectuarea procedurilor medicale specifice în astfel de cazuri persoană a fost declarată decedată.

Te-ar putea interesa si

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vasile Dale

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

FOTO, VIDEO: COD ROȘU – Furtuna a lovit Seiniul, Săbișa, Ilba și Handalul Ilbei! Mașinile și acoperișurile caselor au fost distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult