BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACŢIUNE SALVAMONT: Salvamontiştii, solicitaţi într-o zonă dificilă de pe Valea Vișeului pentru a salva viaţa unei femei care a făcut stop cardio-respirator

Salvamontiştii vişeuani au fost solicitaţi într-o zonă cu acces dificil de pe Valea Vişeului, pentru a dat primul ajutor unei persoane.
Salvatorii montani s-au deplasat cu luminile avariilor pornite, timpul de deplasare la caz fiind mult mai mare față de situația în care Salvamont ar fi avut prioritate de deplasare în trafic.

Femeia de 70 ani domicilia într-o zona cu acces dificil (doar mașini 4×4 bine echipate) fiind găsită de echipele de salvatori (EPA Poienile de sub Munte și Salvamont)în stop cardio-respirator, fără puls. S-a încercat resuscitarea mai bine de 40 minute, dar femeia nu a răsuns manevrelor și din păcate după efectuarea procedurilor medicale specifice în astfel de cazuri persoană a fost declarată decedată.

Te-ar putea interesa si

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei dezbate criza din Ucraina

Vasile Dale

DEMIS: Tilicarul Maramureşului, trimis acăsucă de premierul Cîţu. În mandatul său, USR-istul numit politic a transformat Prefectura în studio foto

Redactie

FOTO: Incendiu la un saivan din Oarţa de Sus. Intervin pompierii sălăjeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult