BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: ”Valutistul” din Vișeu de Sus jefuit în miezul zilei. 240.000 lei si 6.300 lire s-au ”evaporat”

Incident grav anchetat de polițiștii din Vișeu de Sus. Un bărbat cunoscut în zonă că s-ar ocupa cu vânzarea-cumpărarea de valută a fost jefuit în miezul zilei.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că exista un cerc de suspecți, foarte posibil din rândul cetățenilor ucraineni cărora le-ar fi vândur valută.

Ce spune IPJ Maramureș



La data de 01 iulie, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat de 49 de ani din Vișeu de Jos, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în intervalul orar 10.00-17.00, în timp ce acesta era plecat de la domiciliu, persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință 240.000 de lei și aproximativ 6.300 de lire.

Echipa operativă a efectuat cercetarea la fața locului și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în vedere identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL MONSTRU PE BD INDEPENDENTEI: UN BAIMAREAN A AJUNS LA SPITAL INJUNGHIAT IN PICIOR DE O FEMEIE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Autocar plin cu turişti din Polonia a intrat intr-o casă la Moisei. Șoferul declarat decedat. 51 de victime (actualizare 4)

Redactie

ȘOCANT – TIMP DE 5 ANI: Un bărbat din Remeți a fost arestat preventiv după și-a agresat sexual fiica vitregă minora. Avea 11 ani când a vrut să o violeze (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult