BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO – A fost rupere de nori la Borșa. Podurile și podețele în pericol – ACTUALIZARE

A fost rupere de nori în această seară în orașul maramureșean Borșa. În câteva minute, puhoaie de apă au venit din munte pe toate pâraiele. Cel mai tare s-a uflat un pârâu din zona Complex Borșa unde apa a ajuns la limita podului rutier.

Conform celor spuse de primarul Sorin Ioan Timiș, utilajele și muncitorii sunt în alertă maximă și vor interveni imediat dacă situația se va agrava. Deocamdată nu sunt probleme, însă ploile vor continua și în această noapte.

ACTUALIZARE

În dimineața de 7 iulie, comisia alcătuită din responsabili, angajați din cadrul administrației locale, s-au deplasat la fața locului. „În total avem situația următoare: șase podețe înfundate, 2 kilometri de albie de râu colmatat, un pârâu ieșit din matcă, 1,5 kilometri de drum asfaltat acoperit de aluviuni, două curți de case umplute de aluviuni”, arată pentru DirectMM.ro primarul orașului Borșa.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: ACUZAȚII GRAVE – Protest în negru în fața Inspectoratul Școlar Maramureș. Au numit în funcție o directoare amendată de CNCD pentru discriminare etnică

Redactie

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Noi vă spunem ce NU NE SPUNE POLIȚIA! Filmul complet al cumplitului accident de la Borșa

Vasile Dale

Taxe ireale, plătite de un turiști în Grecia – Taxă de copac și taxă de pahar!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult