BREAKING NEWSNationalRecomandate

ATENȚIE MARAMUREȘENI – Se sparg mașinile clienților de la Aquastar Satu Mare. Metoda eficientă, autori în libertate

În ultima perioadă mai mulți clienți care și-au lăsat mașinile în parcarea ștrandului Aquastar de pe strada Gorunului, din municipiul Satu Mare, au căzut pradă hoților. Inclusiv turiști din alte județe, inclusiv din Maramureș. De altfel, este arhicunoscut faptul că Baia Mare neavând un ștrand în oraș i-au drumul ”pribegiei” până la Satu Mare.

Metoda folosită este una foarte eficientă. Hoții așteaptă ca șoferii să folosească telecomanda pentru a acționa sistemul de închidere centralizată a vehiculului. Cu un aparat reușesc să citească codușl, după care intră în mașină.

Această metodă a fost folosită în ultimii ani pe raza municipiului Satu Mare, fiind sparte mașini inclusiv în cele mai aglomerate locuri din centrul municipiului Satu Mare.

”Suntem cel puțin doi din Baia Mare care am pățit-o săptămâna trecută prin aceeași metodă. Am anunțat portarii de la intrare care au confirmat mai multe cazuri. Cred că Poliția are metode de identificare a hoților care copiază frecvența închiderii centralizate. Am găsit mașinile deschise și au furat numai banii, iar închiderea/deschiderea cu telecomandă nu mai funcționează. Același mod de operare la ambele mașini. La mine luni și la celălalt joi. Eu știu de trei cazuri săptămâna trecută. Cert că hotul își face treaba pe acolo”, a spus – pentru PresaSM – unul dintre păgubiți.

FOTO: Arhivă. Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

IJJ MARAMUREŞ: Viitori jandarmi în stagiul de practică

Vasile Dale

MISIUNE DE SALVARE: Cioban atacat de urs în zona Igniș. De fapt a mințit! El căzuse din cauza alcoolului

Vasile Dale

SPARGERE LA SIGHET: Butelii de aragaz, furate dintr-un magazin alimentar (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult