Important

RUTIERE: Dosar penal pentru uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și conducere fără permis

Azi-noapte, polițiștii din Sighetu Marmației au identificat la volanul unui autoturism un tânăr de 27 de ani din municipiu, conducând pe strada 22 Decembrie.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că permisul de conducere oferit spre control, prezintă suspiciuni privind autenticitatea.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și conducere auto fără permis de conducere.

Acțiune pe linie rutieră

Din cauza faptului că, viteza sub cele două forme excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, pentru combaterea acesteia Serviciul Rutier împreună cu polițiști din cadrul Secției 5, B.R. Sighetu Marmației și F.R. Dragomirești au organizat ieri, 07 iulie, o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză în sistem cascadă, pe D.N. 18 Mara – Sighetu Marmației si D.J. 186 Dragomirești – Rozavlea.
Astfel, polițiștii au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.230 de lei.
Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a opt permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Totodată, a fost constatată o infracțiune pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN: Frig şi ceaţă în Maramureş. -14 grade la Târgu Lăpuş

Redactie

MĂSURI CJSU: Toți maramureșenii care vin în țară din țările afectate cu noul Coronavirus vor intra în carantină instituționalizată sau în izolare la domiciliu

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș – trafic îngreunat pe DN 18, în Pasul Prislop, în 27-28 august 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.