BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un șofer cu BMW a facut prăpăd la intersecția Alecsandri cu Republicii. Avea 0,97 în etilotest (actualizare)

Un accident de circulație soldat cu o victima neincarcerata, a avut loc în Baia Mare, intersectia Vasile Alecsandri cu Republici.

Conform martorilor șoferul unui BMW a intrat in sensul giratoriu in viteza, fara a acorda prioritate de trecere, fara a inceti in zona trecereilor pentru pietoni, a rupt un gard, a rupt un copac și s-a oprit in spatiul verde.

La fata locului au intervenit echipajele smurd, a pompierilor si cele ale politiei

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier, produs pe strada Vasile Alecsandri din municipiu.

Polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat de 31 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre strada Serelor, înspre strada Pășunii, ajuns la sensul giratoriu de la intersecția cu bulevardul Republicii, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe spațiul verde de pe partea dreaptă a direcției de deplasare, lovind mai mulți copaci ornamentali și gardul viu, unde a rămas imobilizat.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar acesta a refuzat recoltarea.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE! Maşină în flăcări la Sighetu Marmaţiei (VIDEO)

Vasile Dale

DUPĂ GRATII: O băimăreancă agresată și amenințată cu moartea de fiul ei. Bărbatul a fost arestat preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimărean urmărit, blocat în trafic de poliție și încătușat în fața Poliției Municipiului Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

CHRISTIAN iulie 10, 2022 at 5:37 pm

a lovit si un pieton pe trecerea de langa parcul de la MOL

Raspunde
Ileana Ciocian iulie 13, 2022 at 12:30 pm

Nu e de mirare noapte de noapte in zona Lidl-Kaufland Unirii inte orele 23 si 1 noapteaauzi doar masini din astea cu masinile turate la maxim fac drftinguri in parcarile Lidl-Kaufland si cand pleaca de acolo pleaca tot timpul cu niste viteze de te ingrozesti si cu masinile turate la maxim de se declanseaza alarmele de la masinile din zona dar se pare ca organele de politie nu exista niciodata pe strazi noaptea sa ii auda pana ce vor fi mai multe accidente in respectivele zone si poate atunci se vor lua ceva masuri.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.