BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în zona Creasta Cocosului. O turistă rănită, s-a cerut elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

O turista in varsta de 54 ani a alunecat si a suferit un traumatism la membrul inferior stang fiind in imposibilitatea de a mai calca/merge.

Salvatorii montani se deplaseaza la victima pentru a-i acorda primul ajutor urmand sa o evacueze folosind echipamentul din dotare UT 2000 si tehnici de coarda datorita zonei abrupte si cu acces dificil.

In sprijin pentru preluarea victimei a fost solicitat si elicopterul SMURD de la POA Jibou deoarece evacuarea persoanei accidentate pana unde poate fi preluata de un echipaj medical terestru dureaza in jur de 2h 40 – 2 h 50 minute..

Actualizare

Interventia a fost incheiata cu succes. Pacienta din Seini a fost predata la elicopter.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Maramureșeni prinși în haosul perchezițiilor din Bulgaria după o crimă în stil mafiot. Om de afaceri și fost candidat la prezidențiale, asasinat în plină stradă, în Sofia

Vasile Dale

FOTO: Grav accident la Satu Mare, cinci persoane rănite

Redactie

Avem și probleme în Spitalul Județean Baia Mare: Nereguli descoperite în urma unui control. Șefa DSP a dat din colț în colț refuzând să comunice cu maramureșenii (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.