BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat beat încarcerat în urma unui accident rutier la Vișeu de Sus. Mașina răsturnată pe plafon – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Aleea Eroilor din orașul Vișeu de Sus.

Din primele informații se pare că în eveniment este implicat un singur autoturism, iar o persoană este încarcerată.

În acest moment pompierii militari de la descarcerare sunt la fața locului și încearcă extragerea victimei.

În urma impactului autoturismul s-a răsturnat pe plafon. Un hidrant din zonă a fost distrus iar apa tâșnește mai ceva ca dintr-o fântână arteziană.

ACTUALIZARE

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost testat, rezultatul fiind 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la spital- El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 19 iulie, la ora 23.23, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Aleea Eroilor din oraș a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani din oraș, aflat la volanul unui autoturism pe D.N. 18, strada Aleea Eroilor, având direcția de deplasare către Borșa, a acroșat un capăt de podeț, o țeavă de supratraversare de apă, fiind proiectat în sanț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

        Bărbatul a fost testat alcooolscopic, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

        În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Pieton omorât în zona Rotundu din Borşa. Femeia de 70 de ani a traversat strada prin loc nemarcat (FOTO)

Vasile Dale

APEL LA MOBILIZARE SINDICALĂ ROMSILVA: Miting pentru salvarea pădurilor proprietate publică a statului de la înstrăinare în fața Guvernului României

Vasile Dale

ŞOMCUTA MARE / ACTUALIZARE: Femeie fără semne vitale scoasă din fântână

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.