BREAKING NEWSRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: FOTO – Impact violent între două mașini în Intersecția ”morții” de la Hideaga – actualizare

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 1 C în intersecția cu drumul județean spre Hideaga, cunoscută de toți maramureșenii ca ”intersecția morții”.

Din primele informații se pare că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, fiind implicate două autoturisme.

Echipajele medicale sunt la fața locului, iar traficul rutier este îngreunat formându-se deja coloane de mașini.

Acțiunile polițiștilor maramureșeni cu atribuții rutiere

Joi, 21 iulie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oncești împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Sighetu Marmației și lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Leordina împreună cu reprezentanţi ai R.A.R. Maramureş, au desfășurat acțiuni pe linie de prevenire și combatere a accidentelor de circulație, vizând respectarea regimului legal de viteză și pentru combaterea nerespectării normelor legale de către participanții la trafic.
În cadrul acțiunilor au fost verificate 66 de autovehicule participante la trafic, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.500 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a cinci certificate de înmatriculare și a unui permis de conducere pentru depășire neregulamentară.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un tânăr susține că a fost bătut într-o discotecă din Târgu Lăpuș iar mașina i-a fost distrusă. Au intervenit mascații (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Cisternă cu combustibil răsturnată în pasul Mesteacăn pe DN1C

Vasile Dale

FOTO: Un fost elev a intrat cu o macetă într-un liceu din Satu Mare. A fost prins de jandarmi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.