BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO / INCENDIU BAIA MARE: Arde restaurantul Crenguţa! 70 de persoane participante la un majorat s-au autoevacuat

Pompierii maramureşeni au fost solicitaţi în această seară să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit în Baia Mare, pe bd. Bucureşti, la acoperişul restaurantului Crenguţa. Intervine Detasamentul Baia Mare cu 4 echipaje de stingere, o autoscara si un echipaj SMURD.

Potrivit informaţiilor noastre, în restaurantul respectiv era o petrecere de majorat, la care participau circa 70 de persoane, care s-au autoevacuat.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Se pare că incendiul ar fi izbucnit de la o defecţiune a unui aparat de aer condiţionat.


ACTUALIZARE – declaratii

Focul şi fumul gros s-au văzut de departe, spre disperarea oamenilor din zonă. A fost panică mare şi în restaurant în momentul izbucnirii incendiului. „Toată, toată tremur și acum… N-am cuvinte să vă spun!”, a declarat verișoara sărbătoritei. 80 de invitaţi chemase tânăra la majoratul ei. O petrecere care s-a terminat înainte să înceapă. Cu toţii au fost evacuați de angajații localului la doar câteva minute de la sosirea lor la restaurant.

„Am ajuns aici şi, maxim, 10-15 minute, cam aşa, a început lumea să ieşim afară, toată lumea: ieşiţi afară! Şi, numai dintr-odată am văzut focul pe acoperiş”, mai spune tânăra„Un bec de pe tavan a început să facă scurt şi au luat un stingător şi au dat pe becul respectiv. Apoi a început alt bec să facă scurt. Şi am coborât toţi şi a fost totul OK. Bine că n-a păţit nimeni nimic!”, a declarat o invitată. Focul a fost lichidat după mai bine de trei ore, iar pompierii cercetează acum cauza producerii incendiului.

Te-ar putea interesa si

Blogerii încurajează copiii să citească povestind amintiri despre cărțile copilăriei lor (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: X-FILES LA POIENILE DE SUB MUNTE – Localnicii sunt panicați după ce ”DIN CER” cade ceva inexplicabil

Vasile Dale

INCIDENT GRAV LA SIGHET / ACTUALIZARE: Polițiștii sunt acuzați că au bătut un tânăr și l-au dus la nebuni. Arestat preventiv

Vasile Dale

1 mesaj

A4 iulie 23, 2022 at 7:01 pm

destul de neprofesionist sau la intelegere cu cine trebuia…a fost !asat focul sa se extinda.in mod normal la 2 minute dupa sosire se putea acopri cu apa partea superioara…..deci e cla ca a fos o intelegereca cineva sa pri easca bani de la asigrare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.