BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – ”El a sărit să mă lovească. Eram cu fetița de 5 ani în mașină. A îmbrâncit o polițistă. Vă trimit imaginile”! Reacția borșeanului acuzat că ar fi vrut să calce cu bolidul de lux un alt bărbat

Astăzi v-am prezentat în exclusivitate imagini video care au suprins un incident grav la Borșa în care un șofer a demarat în trombă cu un bolid de lux și s-a îndreptat spre un bărbat care ar fi vrut să discute față în față pentru a rezolva o dispută telefonică. Bărbatul vizat de acțiunea șoferului a adus acuzații grave inclusiv la adresa polițiștilor din Borșa. El a recunoscut în declarația pe care ne-a trimis-o că a avut un trecut tumultos, a recunoscut inclusiv faptul că a făcut pușcărie.

Iată că în această seară șoferul acuzat a reacționat. El ne-a trimis totodată imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-o unitate comercială, suprinse cu cîteva ore înainte de incidentul pe care l-am prezentat astăzi dimineață. Cel puțin așa susține borșeanul într-o declarație trimisă în exclusivitate pentru www.vasiledale.ro.

”Era ora 10.00 când eram la magazin pentru că lucrez la o casă și am avut nevoie de niște materiale. El a ieșit din magazin și a sărit direct la bătaie. Era acolo și poliția. Un echipaj format dintr-un polițist și o polițistă. A sărit la polițist, i-a aruncat camera ce o avea montată pe el. Uitați ce face cu poliția, cu fata polițistă, cum o aruncă de acolo. Spuneți tot. Era ora 10 și eram cu fata mea de 5 ani în mașină și un prieten. Eu am sunat la poliție la 112. El era cu încă doi în mașină și aveau liviere în mâini. Era cu un nepot de-al lui și cu încă o persoană.

Dar mâine depun plângere la Parchet la Baia Mare. Depun și imaginile video ce le am. S-a dat după mine cu mașina și m-a blocat. Au venit cu livierele că mă omoară. Am fugit de el că eram cu fetița în mașina. Vă rog să postați și ce v-am spus.

Ce v-a trimis el s-a întâmplat la ora 15.00. ȘI atunci am plecat eu că eram cu fetița în mașină. Nu ce zice el. Mă amenință în fiecare zi că mă împușcă, că îmi aprinde casă, că mă omoară. El asta o făcut toată viața lui. Vă rog eu să postați tot ce face omul ăsta. Îi trebuie taxă de protecție la temnițerul ăsta. El o aprins jumătate Borșa, o vândut droguri după ce o ieșit din pușcărie. Măcar eu am o casă, am oameni pe navă în Italia. Nu fac așa ceva. Poate să vină oricine să facă percheziții, oricând. Să îi dau taxă de protecție la un temnițer din ăsta? Uitați-vă cine o fost el și după putem discuta. În fiecare zi mă amenință de o săptămână. O zis că am firmă în afara țării și îi trebuie taxă de protecție. O trimis într-o noapte să îmi spargă mașina când nu eram eu acasă. .

Eu nu am niciun dosar penal până acum. El a avut condamnări inclusiv în Germania, unde a făcut pușcărie. Aici o fost condamnat că avea arme de foc, că a făcut braconaj, o aprins case. Și ieri după ce a fost poliția m-a amenințat că mă omoară. A sărit și la polițiști. Ei au vrut să dea cu spray lacrimogen, au vrut să scoată pistoalele să se apere. Se vede în filmări. A împins-o pe polițistă. Ăsta e Grasu din Borșa, toată lumea îl știe” este declarația transmisă de șoferul vizat în primul articol.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SOC IN BAIA MARE: UN MOTOCICLIST A INTRAT CU BOLIDUL IN MULTIME IN CENTRUL VECHI! OAMENI RANITI, O TURISTA DUSA LA SPITAL (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: În Maramureș, polițiștii sunt și femei de serviciu. La munte, polițiștii intervin cu mașinile de teren ale localnicilor.

Vasile Dale

PRIMUL DECES ÎN RÂNDUL PERSONALULUI MEDICAL: Un ambulanțier din Suceava a murit din cauza COVID-19

Vasile Dale

1 mesaj

Escu iulie 24, 2022 at 9:34 pm

De ce umbli cu fetita in masina la 10 seara? La ora aia trebuia sa doarma ! Nu mai bagati copiii la inaintare !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.