BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCUSIV FOTO: Beat criță și fără permis un bărbat din Vișeu de Sus s-a răsturnat cu mașina pe plafon după ce a lovit un podeț

Azi dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 18 în oraș, a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 31 de ani din Vișeu de Sus, în timp ce conducea un autoturism dinspre Vișeu de Sus înspre Vișeu de Jos, a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un cap de podeț din dreptul unui imobil de pe strada Aleea Eroilor, după care s-a răsturnat pe plafon.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat sub supraveghere medicală.

     Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

      În urma efectuării de verificări polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul condus nu este înmatriculat.

      În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

Avocatul din Germania al lui Cătălin Cherecheş rupe tăcerea: Adevărul despre starea fostului edil, mutat la o închisoare din Munchen

Vasile Dale

PASUL MESTEACĂN: Camion în şanţ, într-o curbă pe DN 1C (FOTO)

Vasile Dale

Maramureșeancă depistată în trafic cu 150.000 fire de țigarete. Polițiștii au întocmit dosar penal (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.