BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: COȘMAR LA O PENSIUNE DIN SĂPÂNȚA – Au venit la relaxare și liniște, dar au avut parte de bormașini, excavatoare și buldozere. OPC Maramureș i-a amendat cu 8.000 lei

Vacanță de coșmar pentru trei bucureșteni în Maramureș. Au căutat relaxare lângă Cimitirul Vesel din Săpânța, dar au găsit buldozere, excavatoare, picamere și alte utilaje. Toate astea de bună dimineață, de la ora 7.00.

Oamenii au cerut explicații celor care administrează pensiunea, însă au primit un răspuns neașteptat: mergeți să vă plimbați, că de aceea ați venit în Maramureș!

”Noi am venit în Maramureș să ne relaxăm, să ne odihnim. Este frumos Maramureș, dar am fost tare dezamăgiți de atitudinea celor care ne-au găzduit” ne-a scris turiștii.

Turiștii i-au sesizat pe comisarii de la Protecția Consumatorilor Maramureș, care astăzi au fost în control la Pensiunea situată lângă Biserica de Lemn cu cel mai înalt turn din Europa.

Toate cele sesizate de turiști s-au adeverit, astfel că amenda primită a fost de 8000 de lei. Totodată s-a dispus suspendarea temporară a activității în zona camerei respective pe perioada lucrărilor sau sistarea lucrărilor.

”Pensiunea turistică, localitatea Săpânța, județul Maramureș, a fost sancționată contravențional cu amenda de 8.000 lei pentru afectarea intereselor economice ale consumatorului cât și pentru comportament incorect, respectiv prestatorul de servicii nu a respectat condițiile prescrise și declarate. S-a dispus oprirea temporară pentru camera nr.11 până la terminarea lucrărilor de canalizare, menționăm ca lucrările respective au fost o urgență” a declarat Dacian Manoliu, comisar șef OPC Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Tragedie pe DJ184, la Cavnic: O femeie din Borșa a murit în drum spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

Controale pe drumurile publice pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite la regimul silvic

Vasile Dale

VIDEO: Mascații din Maramureș au intervenit în Bistrița Năsăud. Arme, droguri, bani, prostituție, trafic de minori, braconaj, 16 persoane săltate – 6 arestate

Vasile Dale

1 mesaj

Alex iulie 29, 2022 at 8:58 am

Idioti proprietarii. Habar nu au de ospitalitate si civilizatie si politete. Cum sa-i spui asa ceva unui client?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.