Sport

Podium şi locuri fruntaşe pentru lotul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare la Campionatul Național Școlar de atletism

Etapa finală a Campionatului Național Școlar de atletism s-a desfășurat la București, în zilele de 23 şi 24 iulie, sportivii din lotul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare obținând 5 locuri pe podium şi mai multe locuri fruntașe. Vasile Batin s-a clasat pe locul 1 si campion național la proba de aruncarea sulitei si locul 3 la proba de aruncarea discului, Ardelean Raluca – locul 3 la proba de aruncarea greutății, Lorena Tamaș – locul 3 la proba de aruncarea discului, Roxy Catuna – locul 4 la proba de aruncarea discului, pregătiți de profesorul Bonat Adrian.

Au mai participat Mihali Sabin, locul 3 la proba de săritură cu prajină si locul 5 la proba de 110 mg, pregătit de profesoara Grumaz Delia, sportivul Mihai Mihut, locul 4 la proba de 400 mg si locul 6 la proba de 110 mg, Feldman Ciprian locul 4 la proba de săritură cu prajiba, pregătiți de profesoara Dana Dragoş.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – FĂRĂ MĂȘTI, CU MUZICĂ ȘI FOTOGRAF / ACTUALIZARE: Ionuţ Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere deși sunt interzise petrecerile private. Ce spun poliţiştii

Redactie

CAMPIONATUL DE JUDO AL MAI: Subinspector de poliție Pop Bogdan, campion naţional

Redactie

Primul român care a adus o medalie europeană la culturism, băimăreanul Vasile Ardel a murit astăzi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.