BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

ZI DE VACANŢĂ CU SURPRIZE: Asociaţia Teleleu din Maramureș, Salvamont şi IPJ Maramureş, lecţii demonstrative la Suciu de Sus

Ieri 30 iulie, zi de vara, cu mult soare si multa voie buna, la Suciu de Sus, Asociația Teleleu prin Maramureș, împreună cu Salvamont si Inspectoratul de Politie al Județului Maramureș au organizat o zi de vacanță cu multe surprize pentru copii.
Dar pe lângă distracție, joc și sport, copiii au avut parte de lecții demonstrative oferite de polițiști.
Copiii au aflat lucruri interesante despre arme de la polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale, despre cum se face o cercetare la fața locului și cum se realizează amprentarea de la polițiștii Serviciului Criminalistic. Au discutat despre droguri cu polițiștii de prevenire de la Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog și cei de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității. Au avut ocazia sa utilizeze ochelarii care simulează consumul de alcool și droguri.
Tot cu polițiștii de prevenire au povestit despre siguranță în mediul online, despre siguranța acasă, pe stradă, la locul de joacă, chiar și despre furturi.
De asemenea polițiștii rutieri le-au prezentat laboratorul rutier, o autospecială mai aparte și motocicleta. Copiii au imortalizat momentul printr-o multitudine de fotografii.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: TRAGEDIE LA CRĂCIUNEȘTI – Al treilea bărbat ucrainean găsit mort în râul Tisa. Avea doar 35 de ani (actualizare)

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „ Salariul mediu net nominal a fost mai mare cu 14,2% în ianuarie 2024 față de ianuarie 2022”

Redactie

MISIUNE PENTRU VIAȚA #PărințiSalvatori: Paula, o fetiță de 9 ani din Băița de sub Codru va primi un ficat de la un donator aflat în moarte cerebrală

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.