BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Accident rutier la Săpânţa, cu patru victime – ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă la Săpânţa, implicat fiind un autoturism. Au rezultat patru patru victime, din fericire neîncarcerati.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

          Azi noapte, la ora 00.15, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 19, pe raza localității Săpânța.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autovehicul condus de către un bărbat de 43 de ani din Suceava, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un cap de pod din dreptul unui imobil.

          În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane de 3, 46 respectiv 48 de ani, acestea aflându-se în calitate de pasageri în autoturismul implicat în accident.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.           În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Te-ar putea interesa si

PRINS BĂUT LA VOLAN: Un bărbat din Baia Sprie s-a ales cu dosar penal pentru refuz de prelevare de mostre biologice

Vasile Dale

CONCURS: 7 posturi de medic specialitatea ATI sunt disponibile la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare

Vasile Dale

SOCANT – Clipe de coșmar pentru o femeie din Borșa. A fost bătută la serviciu de fostul iubit (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.