BREAKING NEWSImportant

CEREMONIAL: Avansare în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş


Astăzi, 1 august a.c., începând cu ora 08.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, a avut loc ceremonialul prilejuit de avansarea în grad, la termen, a jandarmilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii.

Cu această ocazie, pe platoul din incinta unităţii, s-a prezentat onorul şi s-a întonat Imnul Naţional al României. În continuare, Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, domnul colonel Petru Marcel Florișteanu, a dat citire Ordinului Inspectorului şef pentru înaintarea în grad a patru ofiţeri şi patru zeci și șase subofiţeri, prilej cu care a înmânat noile grade.

În conformitate cu legea nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar.

Inspectorul şef a mulţumit personalului avansat în gradul următor pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute, i-a felicitat şi le-a urat mult succes în continuare.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Percheziţii la Săcel. Arme găsite la domiciliul unui tânăr de 21 ani

Redactie

Trenulețul cu sateliți Starlink pe cerul Băii Mare! Cât costă accesul la internet (VIDEO)

Vasile Dale

O revoluție în designul casei

Vasile Dale

1 mesaj

ionv august 5, 2022 at 12:09 pm

Aia la ce conditie fizica precara au trebuie ar merita sa li se scada gradele.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.