ImportantNational

MĂSURI: Şi poliţiştii de frontieră efectuează controale în vederea desfăşurării în condiţii optime a UNTOLD

În contextul desfășurării festivalului de muzica UNTOLD, care se derulează în perioada 4-7 august în municipiul Cluj, poliţiştii de frontieră sunt pregătiți să asigure un control eficient şi operativ la intrarea în țară, dar și pentru detectarea substanţelor psiho-active, contribuind la acţiunile preventive derulate de structurile MAI pe această linie de activitate.

Astfel, în PTF Petea, alături de poliţiştii de frontieră care efectuează formalităţile de control şi verifică autenticitatea documentelor de călătorie, participă şi echipajul canin al Poliţiei de Frontieră. Acesta este format din polițist de frontieră și câinele de serviciu specializat în detectarea substanţelor psiho – active şi este prezent în permanență la misiunile de supraveghere şi control de la frontieră.

Totodată, în punctele de trecere a frontierei, polițiștii de frontieră iau măsuri graduale și punctuale, cu operativitate, ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt, dar efectuând controlul de frontieră corespunzător cetățenilor români, UE sau străini care intră în țară în această perioadă de timp.

Reamintim că introducerea sau scoaterea din ţară de substanțe psihoactive în/din România, reprezintă infracţiune şi se pedepseşte conform legii (art. 3, alin. 1 din Legea nr. 143/2000).

Te-ar putea interesa si

Reprezentanții Maramureșului, premiați în cadrul Concursului internațional online ”Dance virus-2021”

Redactie

BILANŢ CORONAVIRUS 22 APRILIE: Maramureş – 65 bolnavi, cazuri noi – 468, total – 9.710

Vasile Dale

218 misiuni specifice pentru menținerea ordinii publice la unitățile spitalicești, depistarea persoanelor care se sustrag izolării la domiciliu

Vasile Dale

1 mesaj

ionv august 5, 2022 at 12:02 pm

sa-i legati cu o funie de masina ca sa nu se piarda, si sa isi lege si hainele bine pe ei ca poate ii mai dezbraca prietenii lor traficantii :)))))))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult