BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

ACCIDENT LA MOISEI: Un șofer din Iași a lovit o femeie care circula pe contrasens

 Azi dimineață, la ora 06.43, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus dinspre Borșa înspre Vișeu de Sus, de către un bărbat de 36 de ani din Iași, a intrat pe contrasens și a accidentat o femeie de 51 de ani din Moisei, care, în calitate de pieton se deplasa pe partea stângă a direcției de mers a autoturismului.

          În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

           În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – VREME REA ÎN MARAMUREŞ: Potop la Suciu de Sus – Cod portocaliu până duminică seara

Redactie

Ce îi roagă salvamontiștii pe turiștii care ajung la refugiul La Cărți din Munții Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

BORŞA – ACTUALIZARE: Un autoturism a intrat în gardul unei case, şoferul a fugit de la locul faptei. VEZI CINE ESTE SOFERUL (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.