Eveniment

VIDEO / FĂRĂ DROGURI LA FESTIVAL: Doi polonezi care veneau la UNTOLD, fost depistați cu substanţe interzise,în PTF Petea

Doi cetăţeni polonezi au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, județul Satu Mare, având asupra lor, ascunse în bagajele personale, substanțe interzise. Cei doi au declarat că au venit în România pentru un festival de muzică de pe raza judeţului Cluj.

În cursul zilei de azi, 03.08.2022, la Punctul de Trecere al Frontierei Petea a fost desfășurată o acțiune a polițiștilor de frontieră în cooperare cu lucrătorii SCCO Satu Mare. Astfel, în jurul orei 12.00 s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind din Polonia, un bărbat în vârstă de 27 de ani, cetățean polonez, însoțit de un conațional, în vârstă de 28 de ani.



În baza analizei de risc, cei doi au fost selectați în vederea efectuării unui control amănunțit asupra bagajelor personale.

Astfel, cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră împreună cu câinele polițist CIMA, specializat în detectarea stupefiantelor, au descoperit, ascunse în bagajele acestora, mai multe tipuri de substanțe interzise: 13 flacoane – testosterone în formă lichidă de culoare gălbuie, 36 de comprimate de culoare verde cu inscripția Anastrozole tablets IP, alte 88 de comprimate de culoare albă, 58 de comprimate de culoare maro cu inscripția Zen Szen, 78 de comprimate cu inscripția Vitamin, alte două comprimate de culoare maro cu inscripția Ashwa – Gandha, două veste anti-înjunghiere și trei tuburi cu gaz iritant lacrimogen.

Având în vedere că substanțele active din produsele descoperite se află pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, prevăzută în Legea 104/2008, în cauză a fost întocmită lucrare penală de către colegii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

Coliziune între un autoturism şi un moped la Sighetu Marmaţiei, un autobuz s-a ciocnit de o maşină în Baia Mare

Redactie

FOTO, VIDEO: O maşină a luat foc în Baia Mare

Vasile Dale

ALCOOLUL NU LE-A PURTAT NOROC: Trei bărbaţi, care conduceau în stare de ebrietate, s-au ales cu dosare penale

Vasile Dale

1 mesaj

ionv august 5, 2022 at 12:15 pm

Daca nu vor droguri de ce nu merg in Austria sa-l aresteze pe traficantul sef, Nicu Gheara? Se fac si astia ca au treaba :)))))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult