BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un pompier din Borșa ar fi fost ”incendiat” accidental de un coleg la un grătar în sediul unității! Angajatul ISU a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare

”Fă ce spune popa, nu ce face popa”! este un proverb românesc care îl putem adapta fără nicio problemă pentru a descrie incidentul grav care s-ar fi petrecut în incinta subnității de pompieri din orașul maramureșean Borșa. Așadar, dragi cititori ”faceți ce spune pompierul, nu ce face pompierul!!!”. Dar să revenim.

Conform informațiilor noastre în weekend în sediul subunității de pompieri din Borșa a fost liniște. Liniște deplină penru că nu au fost intervenții care să solicite prezenta pompierilor militari. Cei care au fost de serviciu s-ar fi pus să își pregăteasca masa – un gratar făcut în curtea unității. Zis și făcut.

Cum s-ar fi gândit pompierii să aprindă mai repede focul? Cu benzină sau diluant. Greșit! Nu faceți așa ceva niciodată! De aceea am și adaptat proverbul de mai sus: faceți ce spune pompierul, nu ce face pompierul!

”Ghiță i-o dat foc la Dumitru în secția de pompieri” – aceste cuvinte au fost zilele acestea pe buzele borșenelor. Ce s-a întâmplat de fapt. Se pare că unul dintre pompieri ar fi încercat să aprindă focul mai repede cu combustibil inflamabil lichid. S-ar fi produs o flamă puternică și un alt pompier a suferit arsuri de gradul 1 și 2. Acesta a fost preluat de echipajul SMRUD și a fost transportat spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde este și în prezent internat.

Incidentul ne-a fost confirmat de către ISU Maramureș, precizându-se faptul că în aceste momente o comisie de anchetă este la subunitatea din Borșa pentru a efectua o anchetă. Aceasta urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat, cine este vinovat și ce măsuri se vor dispune.

Vom reveni și cu alte informații

Sursa foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Şocant la Borşa. Femeie transportată în stare critică la spital cu gâtul tăiat (ACTUALIZARE)

Redactie

Minora de 17 ani din Cavnic a fugit de acasă ca să se mărite cu un șofer de TIR de 40 de ani (ACTUALIZARE)

Redactie

FOC LA SIGHET: Un garaj mistuit de flăcări, alte două deterioritate (foto/video)

Vasile Dale

1 mesaj

Se întâmplă în județul vecin. Un pompier și-ar fi "incendiat" din greșeală colegul. Făceau grătare în curtea unității august 5, 2022 at 12:26 pm

[…] la Unitatea de Primiri Urgențe cu arsuri în urma unui incident petrecut în curtea unității, titrează jurnalistul Vasile Dale. Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi suferit un accident, după ce, împreună cu un coleg, au […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult