BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

GROŞII ŢIBLEŞULUI: Femeie accidentată într-o zonă montană, salvată de jandarmii

Jandarmii au intervenit pentru a recupera o persoană accidentată dintr-o zonă montană, greu accesibilă.
Astăzi, în jurul orei 16:50, un bărbat din localitatea Groșii Țibleșului, a solicitat sprijinul jandarmilor care executau în zona montană a localității o activitate de pregătire comună a personalului din structurile cu atribuţii în domeniul montan.

Acesta a informat jandarmii cu privire la faptul că o femeie din localitate s-ar fi lovit la picior și este în imposibilitatea de a se deplasa din zona împădurită numită ,,Hudeasa”, o zonă greu accesibilă.

În acel moment, un echipaj format din trei jandarmi, doi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Tibleș și un jandarm-instructor din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, cu autoturismul din dotare, au pornit spre zona indicată de cetățean.

În jurul orei 17:50, jandarmii au ajuns în acel loc unde se afla persoana căutată care, acuza durere la piciorul stâng. Jandarmii au transportat femeia până la locul unde a fost preluată de către echipajul SMURD, care a trnasportat-o apoi la Spitalul Târgu Lăpuș pentru a i se acorda îngrijirile medicale.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMPLICAT ÎN TRAFIC DE DROGURI – Cine este cântărețul bisericesc din Vișeu de Sus care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident în Noaptea de Înviere

Vasile Dale

Cadavru cu identitate necunoscută, descoperit la Rona de Sus

Redactie

FOTO: Poliţiştii maramureşeni. în sprijinul refugiaţilor şi în timpul liber

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult