BREAKING NEWSEveniment

Doi tineri din Baia Mare, depistați cu droguri asupra lor

În noaptea de 05-06 august, în cadrul activităților de patrulare desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină, au fost depistați la intersectia străzii Culturii cu bulevardul Bucuresti, doi tineri care aveau un comportament suspect.
S-a procedat la legitimarea acestora și efectuarea controlului corporal, fiind identificați doi tineri de 21 respectiv 22 de ani din Baia Mare.
Asupra acestora a fost găsit un borcan de sticlă, în interiorul căruia se afla un pachet de aluminiu ce continea o substanta vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător și reziduuri de substanță vegetală, un cântar de precizie, un pachet de folie de plastic ce continea o substanță cristalizată și suma de 705 lei.
Substanțele împreună cu cantarul au fost ridicate și înaintate pentru cercetări, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Birou Teritorial Maramureș.
În cauză există suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Leg. 143/2000, art. 4 alin1.

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

APEL DISPERAT PE FACEBOOK: O FEMEIE DIN CERNESTI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU PENTRU TRATAMENT. MEDICII AU EXTERNAT-O (FOTO SOCANTE!)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA NEGREȘTI-OAȘ: Un copil de 13 ani a murit strivit de un TIR. Era pe bicicletă (foto)

Vasile Dale

FOTO: ACCIDENT ÎN ILBA – Mașină făcută praf pe DN 1C. Șoferița își ducea fetița la grădiniță în momentul în care a pierdut controlul volanului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.