BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACŢIUNE CONTRACRONOMETRU a salvamontiştilor la Lacul Albastrul pentru salvarea unui tânăr care ar fi consumat droguri și avea cu convulsii – ACTUALIZARE

Acțiune contracronometru a salvamontiştilor pentru salvarea unei persoane în stare de inconștiență care are și convulsii, din spusele bărbatului care a sunat la 112, persoană aflată în zona Lacul Albastru, Baia Sprie.

Două echipe de salvatori montani s-au deplasat la faţa locului, dar timpi de răspuns sunt mult mai mari caz, din cauză că echipajele Salvamont nu aum prioritate în trafic. Sunt multe situații în care viață persoanei accidentate depinde de câteva secunde, spun reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Actualizare

Pe un cod portocaliu de vreme rea cu ploaie torențială, salvatorii montani au ajuns la victimă, i-au acordat primul ajutor și împreună cu echipajul medical de la SMURD au reușit îl stabilizeze, l-au transportat la autospecială SMURD de unde va fi transportat la UPU Baia Mare.

Se pare că tânărul de 22 ani consumase droguri, în momentul în care și-a revenit în urmă manevrelor aplicate de salvatori devenind agresiv și necooperant.

Te-ar putea interesa si

INFRCAŢIUNI RUTIERE: Un bărbat din Ciuta s-a ales cu dosar penal după ce i-a încredinţat scuterul fiului său minor

Redactie

FOTO: Percheziție domiciliară efectuată în Borșa de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Redactie

RUTIERE: Un vâlcean a gonit cu autoturismul prin Baia Mare fără să dețină permis de conducere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.