Eveniment

Baia Mare, Uberul tău sosește acum! Aplicația este disponibilă în 20 de orașe din țară. Reduceri pentru cursele efectuate în primele zile

• Începând de astăzi, locuitorii orașului Baia Mare pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton
• Cu Baia Mare pe lista de orașe în care aplicația este disponibilă, Uber este acum prezent în 20 orașe din România
• Utilizatorii noi din Baia Mare beneficiază de un cod de reducere pentru cursele efectuate în primele zile de la lansarea aplicației*

Baia Mare, 9 august. Începând de astăzi, aplicația Uber este disponibilă în Baia Mare, al douăzecilea oraș din România către care compania se extinde. Cu doar câteva minute de așteptare, locuitorii orașului Baia Mare se pot deplasa sigur și ușor către destinația lor.

*Între 9 și 14 august, utilizatorii din Baia Mare se pot bucura de 4 curse cu reducere în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOBAIAMARE.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.
Adăugând Baia Mare pe lista orașelor unde aplicația este disponibilă, Uber ajunge în 20 orașe în România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș și acum Baia Mare.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Baia Mare, unul dintre cele mai importante orașe din nordul României. Credem că utilizatorii vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Baia Mare acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

În Baia Mare, Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute.

Cum funcționează Uber

• Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
• Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
• După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
• Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
• Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
• Oferă rating și feedback șoferului
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Cum se utilizează codurile promoționale:

• Deschide meniul de sus al aplicației
• Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOBAIAMARE pentru 4 curse gratuite cu UberX, în limita a 11 lei/cursă
• Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarele curse Uber
• Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Baia Mare până la data de 14 august.

Mai mult decât o simplă călătorie

Siguranța în timpul curselor este o prioritate pentru Uber, motiv pentru care compania lucrează constant la noi funcții în cadrul aplicației. Cursele Uber sunt oferite numai prin parteneri licențiați care trebuie să îndeplinească o serie de cerințe pentru a se alătura platformei. În plus, aplicația oferă pasagerilor o serie de măsuri de siguranță. Partajarea curselor cu cei dragi, verificarea prin coduri PIN sau butonul de siguranță sunt doar câteva dintre ele. Iată o listă cu cele mai importante măsuri:

Verificarea cursei: chiar înainte de sosirea vehiculului, pasagerii află întotdeauna detalii despre șofer, precum numele, modelul mașinii și numărul de înmatriculare. Fiecare cursă este monitorizată prin GPS. Înainte de fiecare cursă, Uber reamintește utilizatorilor să verifice dacă datele din aplicație se potrivesc. În cazul în care acestea nu corespund, pasagerii sunt rugați să informeze departamentul de suport prin aplicație și să nu urce în vehicul.

Partajează călătoria cu persoane de încredere: această funcție permite utilizatorilor să partajeze traseul călătoriilor cu până la 5 persoane, dintr-o listă de contacte de încredere. Acest lucru asigură că cei dragi știu întotdeauna unde se află pasagerul, și au detalii despre vehicul.

Verificare cursei: Datorită datelor GPS, fiecare cursă prin platforma Uber este monitorizată. În timpul unei opriri neașteptate, aplicația notifică pasagerul pentru a se asigura că este planificată o pauză în călătorie. În cazul unei situații neașteptate, aplicația direcționează utilizatorii către un meniu special și le permite să contacteze rapid serviciile de urgență sau suport, ori să raporteze incidentul.

Buton de siguranță: în timpul fiecărei călătorii, utilizatorii au acces constant la toate funcțiile din Centrul de siguranță. Prin apăsarea unui buton, utilizatorii își pot partaja călătoria, pot vedea procedurile de siguranță și pot contacta 112 dacă este necesar. Aplicația va trimite automat date despre vehicul și locație către persoanele responsabile.

Ghidul Comunității Uber: pentru a asigura un mediu sigur în timpul călătoriilor, compania a creat Ghidul Comunității Uber. Este un set de reguli conceput pentru toți utilizatorii platformei, care se angajează să se respecte reciproc și să respecte legea. Mai multe detalii despre măsurile de siguranță disponibile în aplicație pot fi găsite pe uber.com

Despre Uber
Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. În România, Uber este disponibil în 20 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș și Baia Mare. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/ro/

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: IMPACT VIOLENT INTRE UN AUTOTURISM SI UN MICROBUZ PE DN18B IN PASUL PIETRIS (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Fostul ministru al Finanţelor, Decebal Traian Remeş, a decedat în această după-amiază

Vasile Dale

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: Un băimărean a fost arestat după ce a trecut intenționat cu mașina peste picioarele soției

Vasile Dale

1 mesaj

Alex august 9, 2022 at 6:12 pm

Cod nefuncțional

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult