BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIŞEU DE SUS: Viceprimarul are o veste bună pentru locuitorii străzilor 1 Mai şi Râului

„În pofida unei perioade extrem de dificile din punct de vedere economic, noi muncim! Și o facem nu numai pentru a ne respecta promisiunile față de dumneavoastră, ci pentru că suntem conștienți de cât de mult poate să schimbe calitatea vieții orice fel de lucrare de modernizare a infrastructurii.

În urma vizitei efectuate azi pe strada 1 Mai, am urmărit lucrările de ASFALTARE care sunt în plină desfășurare. Un vis devenit realitate. Un scop care, odată fixat, a devenit prioritar pentru noi. Am depus eforturi extreme pentru a ajunge aici, dar am ajuns! Și cu siguranță nu ne vom opri aici.

Vom continua, încet, dar sigur, pe multiple fronturi, punând accent pe zonele deficitare, pânâ când toți locuitorii orașului nostru vor avea parte de condiții de trai optime.

Vă mulțumim pentru răbdare, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și pentru faptul că ne sunteți în permanență alături!”, spune viceprimarul oraşului Vişeu de Sus, Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Repedea. Flăcările au mistuit un grajd și un șopron (actualizare)

Vasile Dale

AUTORITATI REPETENTE: Au pus mana pe tarnacoape si lopeti si si-au deszapezit singuri strada Valea Scradei din Viseu de Sus (galerie foto)

Vasile Dale

Paște 2021. Bisericile vor fi deschise în Noaptea de Înviere! Românii vor putea lua Lumină, cu respectarea normelor impuse

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult