BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIŞEU DE SUS: Viceprimarul are o veste bună pentru locuitorii străzilor 1 Mai şi Râului

„În pofida unei perioade extrem de dificile din punct de vedere economic, noi muncim! Și o facem nu numai pentru a ne respecta promisiunile față de dumneavoastră, ci pentru că suntem conștienți de cât de mult poate să schimbe calitatea vieții orice fel de lucrare de modernizare a infrastructurii.

În urma vizitei efectuate azi pe strada 1 Mai, am urmărit lucrările de ASFALTARE care sunt în plină desfășurare. Un vis devenit realitate. Un scop care, odată fixat, a devenit prioritar pentru noi. Am depus eforturi extreme pentru a ajunge aici, dar am ajuns! Și cu siguranță nu ne vom opri aici.

Vom continua, încet, dar sigur, pe multiple fronturi, punând accent pe zonele deficitare, pânâ când toți locuitorii orașului nostru vor avea parte de condiții de trai optime.

Vă mulțumim pentru răbdare, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și pentru faptul că ne sunteți în permanență alături!”, spune viceprimarul oraşului Vişeu de Sus, Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ UN SCANDAL ÎN BAIA MARE: Femeie agresată într-un autobuz de un tânăr care nu avea bilet

Redactie

INCONȘTIENȚI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Sighetean reținut de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni: violenţă, ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.