BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un autobuz a luat foc la Sighetu Marmaţiei. Calatorii au reusit să coboare

Un incident s-a petrecut în după amiaza zilei de 11 august a.c.. Călătorii aflați într-un autobuz aparținând Mara Nord (firma de transport local din Sighet) au trebuit să se evacueze din acesta, ca urmare a unui defect ce s-a manifestat la motor, rezultând într-un mic incendiu, provocat de un scurt circuit.

Foto: Vasile Vancea


În urma incidentului, pasagerii au coborât din autobuz și nu au existat răniți.

Șoferul a intervenit cu un stingător, iar la fața locului au sosit și pompierii sigheteni, care au lichidat incendiul. Incendiul nu s-a manifestat cu flacără, ci a fost unul mocnit, emanând în schimb mult fum negricios.

Firma de transport local sigheteană are în uz în mare majoritate autobuze foarte vechi și uzate atât fizic cât și moral, însă urmează în următoarele luni să primească printr-un proiect finanțat cu fonduri europene un număr de șapte autobuze electrice noi. Aceste autobuze reprezintă singura speranță de revitalizare a societății de transport public locale din municipiul Sighet.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA REMETEA CHIOARULUI: O persoană blocată sub tractorul răsturnat – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO – A fost rupere de nori la Borșa. Podurile și podețele în pericol – ACTUALIZARE

Vasile Dale

INCONSTIENTA DUSA LA EXTREM: TREI BAIMARENI AU LUAT TROLEIBUZ AGATATI DE PARTEA DIN SPATE (VIDEO)

Vasile Dale

3 mesaje

andrei august 12, 2022 at 8:13 am

urmatoarele luni???trebuiau sa ajunga acum 4 ani :)))

Raspunde
Razvan august 12, 2022 at 8:33 am

AUTOBUZELE TREBUIAU CASATE DE MULTI ANI INTERESANT BAIA MARE ARE FONDURI SA SCHIMBE AUTOBUZELE DAR SIGHETUL NU ARE PUNÎND ÎN PERICOL PASAJERII , NU MAI SPUN SA VEDETI DE STATII DE AUTOBUZ AU PE SATE CHEAR PE SAU LÎNGA TRECEREA DE PIETONI DESI CODUL RUTIER INTERZICE OPRIREA SAU STATIONAREA ÎN APROPIEREA TRECERIILOR DE PIETONI ….. DA ORICUM POLITIA RUTIERA DIN SIGHET NU VEDE SAU NU VREA SA VADĂ !!!! SI VĂ MIRATI CA SCAPĂ MULTI NEPEDEPSITI ( CUNOȘTINȚELE …PILELE ) !!

Raspunde
Razvan august 12, 2022 at 8:46 am

Mai ceva interesant cine le trece prin ITP ACESTE AUTOBUZE ? HALO AUTORITĂTIILE DECE NU FACETI CEVA ? RAR UNDE ESTI ? ? !!!!!!! ISCTR ??? UNDE ESTI AAAA SAU RAR CU ISTCR NU VĂD NUMA CE VOR EI ? ASA E ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult