BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO – INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ: Beat și cu 161 km/oră pe bd București din Baia Mare. Șoferul din Cernești a fugit de echipajul poliției. El a fost arestat

Un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare a surprins cu aparatul radar pe bulevardul București în miez de noapte un autoturism care efectiv urma să ”decoleze”. 161 km/oră într-o zonă în care viteza maximă este de 50 km/oră.

Autoturismul nu a oprit la semnalul efectuat regulamentar de către polițist, continuându-și deplasarea până pe strada Aviatorilor.

La volan a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani din Cernești, care emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore fiind depus în arestul IPJ Maramureș. Astăzi acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Update. Instanta l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT GRAV LANGA PARCUL CENTRAL: DOI TINERI LOVITI PE TRECEREA PENTRU PIETONI. MASINA A RUPT UN STALP (GALERIE FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: Două victime, după ce o maşină s-a răsturnat pe plafon

Redactie

PREVENIRE: POLIŢIŞTII RUTIERI DIN MARAMURES SI SALAJ SUNT PREZENŢI ÎN TRAFIC

Vasile Dale

1 mesaj

Dan august 12, 2022 at 1:35 pm

F bine, judecatorii si procurorii au luat decizia corecta de a-l aresta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.