BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

O nouă investiție în comuna Mireșu Mare: Centru de Zi pentru Persoanele cu Dizabilități (foto)

O investiție în valoare de 621.000 de lei a cărui beneficiar va fi DGASPC Maramureș se desfășoară la nivelul comunei Mireșu Mare.

”Investiţia are la bază o colaborare între Consiliul Judeţean Maramureş, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) şi UAT Mireşu Mare.

Consiliul Judeţean Maramureş contribuie cu 70% din valoarea investiţiei, iar restul de 30% provin din programele de interes naţional (PIN) ale Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale. (fonduri naţionale).

Practic, primăria Mireşu Mare dă o clădire în folosinţă, iar CJ Maramureş o reabilitează şi o dotează. Funcţionarea serviciului va fi asigurată de DGASPC.

etăţenii îşi vor putea duce persoanele cu dizabilităţi pe care le au în îngrijire la centrul de zi, unde acestea vor beneficia de îngrijire, iar seara le pot lua acasă. Astfel, cetăţenii care au în îngrijire persoane cu dizabilităţi vor putea să aibă o viaţă activă economic şi social în intervalul orar respectiv.

Ne aşteptăm ca investiţia să fie gata până la finele anului” a informat Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Te-ar putea interesa si

VERIFICĂRI: Polițiștii din cadrul Biroului Control Comercial-Direcția Poliția Locală au controlat pieţele și cele două CENTER-uri din Baia Mare

Redactie

ÎNŞELĂTORIE: Au comandat de la persoane necunoscute, au plătit avans… şi au rămas şi fără bunuri, şi fără bani

Vasile Dale

Evazioniştii în vizorul poliţiştilor. Dosare penale şi amenzi în valoare de 29.000 de lei pentru practici comerciale ilicite (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Pasta Mihai august 12, 2022 at 9:24 pm

Care sunt vechile investiții? A instalat camere de supraveghere la pret dublu, a pus ghivece cu flori in centru, în condițiile în care canalizarea încă nu functioneaza peste tot, apa nu este si drumurile nu sunt asfaltate, vara este poluare cu praf. A facut exact zero, si mai presus mai amenință si pe cine nu îl votează. Atat stie; sa plateasca advertoriale, stie Adi ca este abonat la el si la Cupseni.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.