BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Două minore de 13 ani prinse la furat într-un supermarket din zona Străzii Coșbuc

Două minore în vârstă de aproximativ 13 ani au fost surprinse de agenții de securitate în timp ce furau diferite produse dintr-un supermakert situat în zona Bilașcu din Baia Mare. Incidentul s-a petrecut vineri seara.

Paznicii au sunat la 112 și au cerut sprijinul poliției municipiului Baia Mare. Polițiștii le-au preluat pe cele două minore și le-au dus la sediul poliției, unde au fost chemați și părinții minorelor. Totodată a fost solicitat și sprijinul celor de la Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș.

Bunurile pe care minorele le aveau ascunse în haine și ghiozdane sunt în valoare de 216 lei și conțineau diferite bunuri alimentare și nealimentare.

Managerul supermarketului nu a formulat plângere împotriva minorelor aseară însă a declarat că o face. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Impact între două autoturisme pe bd. Republicii din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Transport neconform de masă lemnoasă în zona Poienile de Sub Munte – Ruscova descoperit de polițiștii de frontieră

Vasile Dale

HIDEAGA: O SOFERITA S-A IZBIT CU MASINA DE UN TIR LA HIDEAGA. EA SI TATAL EI RANITI (VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.