BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Bătaie cu scaune de pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

Au ”zburat” scaunele de pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. La bătaie au participat mai mulți bărbați clienți ai unei societăți comerciale.

Conform informațiilor noastre totul ar fi pornit după ce între mai mulți clienți care consumau băuturi alcoolice pe terasă au apărut discuții în contradictoriu. De la cuvinte grele până la bătaie nu a fost decât un pas. S-au aruncat cu scanele de la mese între participanți.

Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare aflat în zonă a intervenit pentru a calma spiritele. Cititorii noștri ne-au transmis că mai mulți bărbați au fost urcați în autospeciala de intervenție fiind duși la sediul Poliției Locale pentru audieri. Se pare că au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale.

Noi am încercat să cerem și un punct de vedere oficial al Poliției Locale Baia Mare însă NU NI S-A RĂSPUNS LA TELEFON. Probabil șefuleții instituției se odihnesc că doar e zi liberă pentru bugetari. Totuși noi așteptăm punctul dânșilor de vedere referitor la acest incident aplanat de subordonații lor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Ei sunt capii rețelei care exploata prin muncă forțată persoane cu handicap psihic în vârful munților!!! Afacerea ar fi fost pusă la cale la pensiunea ”Brânzosului” din Borșa

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT: Un șofer a intrat cu autoturismul într-un stâlp pe bd București din Baia Mare (foto)

Vasile Dale

CONCURS de Crăciun: 10 abonamente GRATUITE de televiziune și internet prin fibră!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.