BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

30 de zile după gratii: Tânărul din Șieu care a băgat în spital 6 oameni, dintre care 4 copii, a fost arestat preventiv

Astăzi, judecătorii de la Dragomirești au admis propunerea procurorilor de a-l arestat preventiv pe inculpatul Ionuc M (23 ani). Vă reamintim că acesta a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a șase persoane, dintre care 4 copii cu vârste cuprinse între 1 an și 11 luni și 6 ani și 5 luni. Apoi a părăsit locul accidentului, fiind găsit câteva ore mai târziu într-un imobil de pe raza localității Glod, comuna Strâmtura. A refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti. În baza art. 223 alin. 2 C. proc. pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului M.Gh.I, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, faptă prev si ped de art.196 alin. 1 și 4 din Cod Penal, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, faptă prev. și ped. de art. 338 alin. 1 din Cod Penal, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prev. și ped. de art. 337 din Cod Penal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 2 din Cod Penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 ?i 2 din Codul Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 16 august 2022, până la data de 14 septembrie 2022, inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă. Respinge ca neîntemeiata cererea inculpatului privind luarea măsurii arestului la domiciliu.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Șoferul unui Mercedes parcat pe trecerea pentru pietoni, sancționat de polițiștii sigheteni

Redactie

EXCLUSIV: Scandal la o pensiune din Baia Sprie. Mai mulți borșeni refuză să fie carantinați (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INFORMAŢII NOI DESPRE ACCIDENTUL AVIATIC DE LA SĂPÂNŢA: Pilotul ar fi trăit încă 24 de ore după impactul cu solul. Se pare că a murit din cauza frigului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.