ImportantMaramuresul Istoric

VIŞEU DE SUS: „Investim în tineri, investim în viitor”, spune Marius Grad, viceprimarul oraşului

„Consider că este foarte important ca activitatea pe care o întreprindem ca administrație publică locală să fie una cât mai transparentă și, pe cât posibil, să vă fie prezentată dumneavoastră prin aceste postări făcute în mod constant pe paginile de Facebook a mea și a primăriei, fiind, în mod cert, cele mai potrivite mijloace de comunicare. Vă reamintesc, pe această cale, că sunt deschis oricăror sugestii sau critici, nu ezitați să le expuneți.

Modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Nr. 7, un proiect de peste 10 milioane de lei, care cuprinde inclusiv CONSTUIREA UNUI CORP NOU DE CLĂDIRE, va avea un rol definitoriu în modelarea și formarea a unui număr mare de elevi din orașul nostru.
În urma vizitei în teren de azi, am constatat faptul că lucrările avansează în ritm alert și că foarte curând vom avea o nouă unitate de învățământ la standarde cu adevărat europene.

Odată cu aprobarea proiectelor depuse prin PNRR și CNI, fiecare școală și grădinită din Vișeu de Sus va beneficia de lucrări de reabilitare și vom face tot posibilul ca fiecare copil și fiecare cadru didactic din oraș să se bucure de condiții optime de învățare, dezvoltare și socializare, pentru că unul din scopurile noastre prioritate este calitatea învățământului pe care-l oferă orașul nostru, motiv pentru care facem eforturi extraordinare în acest sens.



Investim în tineri, investim în viitor, iar rând pe rând, avem grijă ca toate promisiunile noastre să fie respectate”, spune viceprimarul oraşului Vişeu de Sus, Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

ALEGE VIAȚA! FĂRĂ MOBIL CÂND CONDUCEȚI! Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului sancțiuni mai dure

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Două victime după ce s-au răsturnat cu motocicleta pe Gutâi (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: A luat foc o anexă gospodărească din Asuaju de Jos. Incendiu şi la o afumătorie din Săliştea de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult