BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: COPIL de 13 ani BĂTUT de un localnic din Dragomirești. Vacanță de coșmar pentru adolescentul venit din Anglia la bunici (actualizare)

Incident deosebit de grav petrecut în orașul Dragomirești. Un băiat în vârstă de 13 ani a venit în vacanță la bunici din Anglia. Un localnic l-a bătut după ce fiul acestuia ar fi mințit că victima l-ar fi agresat. Băiatul lovit are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Părinții copilului vor ajunge mâine în țară.

Bicicleta ar fi fost cauza agresiunii

Conform informațiilor furnizate în exclusivitate pentru www.vasiledale.ro și www.baiamaretv.ro de bunicul băiatului, incidentul s-a întâmplat joi seara (11 august 2022). Alexandru (13 ani) era afară cu un grup de copii la joacă. Victima a cerut unui alt copil bicicleta pentru a se plimba și el cu ea. Celălalt copil a refuzat și a plecat spre casă. Grupul de copii a rămas afară pentru a se juca iar la un moment dat au mers la un magazin din zonă pentru a-și cumpăra dulciuri. Ieșind din magazin, Alexandru a fost ”luat în șuturi” de tatăl copilului care a refuzat să îi împrumute bicicleta. Bărbatul a început să îl agreseze: l-a luat de gât, l-a trântit la pământ și i-a băgat pumnul în gură.

Victima a mers acasă iar bunicii au mers imediat cu el la dispensarul din Dragomirești. Medicul de acolo a alertat poliția și a eliberat un bilet de trimitere către Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Bunicii au mers cu mașina personală cu băiatul la Sighetu Marmației pentru un consult de specialitate. Medicul de la Sighet a luat legătura cu un alt cadru medical specialist de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a vedea dacă se poate face transferul băiatului cu o ambulanță spre Baia Mare. Cum acest transfer nu a fost aprobat, iar bunicii fiind îngrijorați de cum arată rana nepotului lor au decis să meargă de urgență la Spitalul Județean Baia Mare. Acolo medicul specialist ORL a stabilit că este vorba despre o plagă eliberând și o rețetă cu tratamentul de rigoare.

La două zile după incident bunicii au mers la Spitalul din Cluj, ei fiind imediat trimiși la secția de Chirurgie Maxofacială, unde copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Bunica a depus plângere la poliție, polițiștii ar fi fost agresați

În seara incidentului bunica minorului a mers la subunitatea de Poliție din Dragomirești pentru a depune plângere împotriva făptașului. Polițiștii au rugat-o să îi însoțească la adresa agresorului. Conform celor spuse de bunici, ajunși la fața locului agresorul ar fi sărit să îi bată și pe polițiști. Apoi agresorul a fugit în casă, unde s-ar fi încuiat și nu le-a permis polițiștilor accesul în interior.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La data de 11 august, la ora 22.23, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați de către o femeie cu privire la comiterea unei agresiuni asupra unui minor.

Din discuțiile purtate cu reclamanta a reieșit faptul că, în jurul orei 22.00, nepotul acesteia în vârstă de 13 ani din Dragomirești, aflându-se în fața unui magazin din oraș, a fost agresat fizic de către un bărbat de 41 de ani din oraș. Minorul a fost transportat la Centrul de Permanență Dragomirești în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe .

Te-ar putea interesa si

PRIMIM DE LA CITITORI: Vezi cum au fost posibile inundațiile din zona fostei Centrale Miniere din Baia Borșa. Prin FURT (galerie foto – actualizare)

Vasile Dale

PREVENIRE: POLIŢIŞTII RUTIERI DIN MARAMURES SI SALAJ SUNT PREZENŢI ÎN TRAFIC

Vasile Dale

GALERIE FOTO/VIDEO – ACCIDENT PE DN18: O femeie încarcerată după ce două vehicule s-au ciocnit la Berbești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.