Eveniment

RUTIERE: Femeie lovită de o maşină la Sighetu Marmaţiei, bătrân depistat la volan cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 18 august, la ora 16.51, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe strada Dragoș Vodă din municipiu.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani din Lunca la Tisa, aflat la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat o femeie de 54 de ani din municipiu, aflată în calitate de pieton.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
*****

A condus cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

	Aseară, la ora 22.33, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale în localitatea Chechiș.
	Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiin un bărbat de 73 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fos transportat la spitalul din Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge.
	În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*****
Acțiune ”peste deal”

Ieri, 18 august, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secției 4 Leordina și Formațiunea Rutieră Vișeu de Sus, în intervalul orar 09.00-14.00, au organizat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.J. 187 Ruscova-Repedea.
Polițiștii au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, din care 91 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 81.780 de lei.
Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 17 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / TÂRGU LĂPUŞ: Explozie la o centrală termică, urmată de incendiu. O femeie, mamă a doi copii, a suferit arsuri (actualizare 2)

Redactie

INCENDIU LA TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: O casă a luat foc azi-noapte. Au ars anvelope şi deşeuri textile (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO – Două mașini s-au ciocnit la Sighetu Marmației – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.