BREAKING NEWSEveniment

A FOST GĂSIT – Vasile Gherasim a dispărut de o săptămână. Familia îl caută (actualizare)

Familia caută un seinean care a dispărut de o săptămână. Are telefonul închis, ultima data a fost văzut in centrul orașului Seini. Vasile Gherasim la data dispariţiei purta pantaloni verzi, o bluză/tricou albastru, cizme crem și pălărie. De asemenea, membrii familiei spun că nu avea probleme era de sănătate.

Ce spune Poliția

La data de 21 august a.c., polițiștii din Seini au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani din oraș despre faptul că, fratele acestuia GHERASIM VASILE, în vârstă de 54 de ani din Seini, a plecat voluntar la data de 15 august 2022, în jurul orei 14.00, iar de atunci nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 60 kg, atletic, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, poartă barbă, are un tatuaj pe antebrațul drept în formă de ancoră.

Ultima dată când a fost văzut era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă și pantaloni lungi de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost găsit la o fermă din județul Bihor. Acolo a mers la muncă. El a spus polițiștilor că și-a pierdut telefonul mobil și din acest motiv nu și-a putut anunța familia.

”Se revocă darea în urmărire a numitului GHERASIM VASILE, în vârstă de 54 de ani, care a fost dată dispărută în data de 23 august 2022 de către fratele acestuia, un bărbat de 40 de ani. Aceasta a fost identificată în localitatea Tinca din județul Bihor” a transmis IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Lemn tăiat legal sau ilegal la ȘATRA? Buștenii transportați cu TIR-urile pe un drum recent reabilitat dar interzis pentru vehicule peste 7,5 tone

Vasile Dale

REVOLTĂTOR: Florile din sensul giratoriu de lângă Sala Sporturilor, smulse şi distruse de o femeie (FOTO)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: INCENDIU VIOLENT – Acoperișul unei case din Oncești a luat foc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.