BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Pasager resuscitat de un echipaj SMURD după un accident în Baia Mare (video)

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în apropiere de intersecția bulervadelor Traian cu Republicii. Deși accidentul nu a fost atat de grav, în câteva zeci de secunde unuia dintre pasageri i s-ar fi făcut rău și a căzut secerat. Se pare că ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Primii care au sosit la fața locului au fost polițiștii de la Poliția Locală Baia Mare, care au început manevrele de resuscitare. Aceștia au cerut ajutor medical iar un echipaj SMURD a venit pentru a continua manevrele de resuscitare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 23 august, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Republicii din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 62 de ani din Baia Mare, a condus un motociclu pe bulevardul Republicii, având direcția de deplasare înspre bulevardul Traian, și ajuns la intersecția cu strada Petru Rareș, a acroșat un autoturism, condus pe banda 1 de către o femeie de 46 de ani din municipiu.

După producerea impactului, cei doi conducători auto s-au deplasat 50 de metri, înspre bulevardul Traian, în vederea întocmirii actelor necesare pentru o constatare amiabilă, moment în care, bărbatului de 62 de ani i s-ar fi făcut rău și a căzut pe trotuar. Acesta a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero, iar bărbatului de 62 de ani i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Neatenția în trafic. Două mașini s-au ciocnit pe strada Lucaciu din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Petrecere la cabană – Polițist de la Șomcuta Mare și polițistă de frontieră sunt acuzați că au agresat un alt bărbat – ACTUALIZARE

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT: O șoferiță din Borșa a ajuns cu mașina în podeț și s-a răsturnat la Vișeu de Jos (foto/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.