ImportantNationalRecomandate

Cazinoul The Star va plăti un jackpot de 320.000 USD unui jucător cu dizabilități

The Star a pierdut un caz într-un tribunal din Sydney, deoarece legea a fost de partea lui David Joe, un jucător cu dizabilități care i-a cerut unui prieten de-al său să-l ajute să opereze aparatele de jocuri de noroc, ceea ce a dus la un jackpot pe 25 octombrie 2019. De atunci, cazinoul a refuzat să plătească jackpot-ul de 285.000 de dolari, declanșând, în schimb, o lungă bătălie în instanță.

Jucătorul are dreptul legal la Jackpot

Vinerea trecută, totuși, saga s-a încheiat când Joe a câștigat cazul la Tribunalul Districtual și acum are dreptul la plata de 320.000 de dolari, care este suma inițială a jackpotului și dobânda. În plângerea sa, Joe a susținut că The Star a refuzat să plătească un jackpot câștigat corect.

Lui Joe, care suferă de o boală a sistemului motor și este membru VIP Platinum Vantage la cazinou, i s-a refuzat jackpot-ul după ce cazinoul a stabilit că o Lois Lie, un prieten de-al lui Joe, l-a ajutat să joace la păcănele. Cei doi au folosit 10 dolari și au câștigat jackpotul de la aparatul de slot Year of The Tiger.


Judecătorul Robert Montgomery

Joe a susținut că l-a întrebat pe un reprezentant al cazinoului The Star dacă un prieten îl poate ajuta să opereze aparatele. Problema a apărut doar după ce jackpot-ul a fost câștigat, a spus Joe instanței. Dar problema de aici a avut de-a face cu faptul că Lie însuși fusese exclus din cazinouri și ca urmare nu i se putea acorda niciun câștig.

Lie a devenit parte dintr-o listă de auto-excludere încă din octombrie 2016. Cu toate acestea, judecătorul Montgomery a concluzionat că Joe a fost cel care și-a asumat riscul financiar. Judecătorul a recunoscut că Lie a acționat în locul lui Joe, dar numai sub instrucțiunile stricte ale acestuia din urmă. Joe nu știa că Lie fusese interzis și din cazinouri.

Star va acoperi costurile juridice ale reclamantului

Cu toate acestea, instanța a subliniat că, din moment ce Lie a putut intra, ordinul de excludere a fost ridicat, deoarece jucătorul nu a avut probleme cu accesul în incintă. „În consecință, neplata câștigurilor domnului Joe a fost înțeleasă greșit și a încălcat contractul de pariu dintre reclamant și pârât”, se arată în hotărâre. cazinoul va trebui, de asemenea, să acopere costurile legale ale lui Joe și să plătească integral suma datorată.

Star Sydney a câștigat recent un proces împotriva unui jucător de noroc care a susținut că proprietatea îi datora în jur de 660.000 de dolari.

Te-ar putea interesa si

ȘOFER NEATENT: O fată de 15 ani a fost lovită pe o trecere pentru pietoni de pe Vasile Alecsandri (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

AU TĂCUT MÂLC. DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ AU RECUNOSCUT: „Puţulică de Vişeu” şi cu un tovarăş din Fălticeni au vrut să evadeze din arestul poliţiei

Redactie

VIDEO: A FOST IDENTIFICAT – Șoferul și-a recunoscut vina, spunând că nu a putut reduce viteza. El regretă cele întâmplate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult