BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Avem IMAGINILE – Tânăr din Petrova lovit de mașină, iar apoi bătut de șofer. Victima este la un spital din Cluj Napoca

Incident grav pe drumul național 18, pe raza localității Petrova. Un bărbat din sat în vârstă de 27 de ani a fost accidentat de un autoturism condus se pare de un alt localnic, în vârstă de 38 ani. Șoferul nu a oprit la locul faptei să îi acorde ajutor victimei, el continuându-și deplasarea. După 5 minute a revenit la locul faptei, dar nu pentru a vedea în ce stare este victima, ci pentru a-l bate crunt. Și iar a fugit.

Victima a fost dusa la Spital, fiind în acest moment transferat la un spital din Cluj Napoca, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

De cealaltă parte, autorul a fost identificat de poliție. Se pare că ar fi vorba despre un localnic.

Ce spune IPJ Maramureș

În seara zilei de 14 august polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un pieton de 27 de ani din Petrova. Ulterior impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani din localitate, și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii incidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Ulterior, după aproximativ 5 minute, a revenit la fața locului și l-a agresat pe tânărul de 27 de ani, după care și-a continuat deplasarea înspre Pasul Hera. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: A apărut o nouă groapă de gunoi la marginea municipiului Baia Mare. Garda de Mediu doarme

Vasile Dale

VIDEO: Drusal începe de sâmbătă curățenia în Baia Mare. Primăria Baia Mare va fi executată silit pentru neplata facturilor în 2021

Redactie

SĂLIŞTEA DE SUS: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști

Redactie

1 mesaj

NELU BUZURA august 23, 2022 at 4:19 pm

Este strigator la cer dupa ce la lovit cu masina ,sa aiva tupeu jegos sa vina si sa-l bata .asemenea oameni ar trebui lasati pentru totdeauna fara permis si sa fie acuzat si de tentativa de omor care prevede imidiat inchisoare 7 ani ,politia ar putea face aceasta acuzatie cu un procuror de caz!! ,ca dosarul penal pentru accident doarne 5 ani aproape si risca prescrierea si scapa agresorul,sunt multe cazur pe viseu de sus ca judecatorie si multe dosare fac drumul la judecatoria cluj si ei fac o propunere de pedeapsa,dupa care dosarul revine la viseu de sus si se da alta solutie alta propunere iar timpul trece si agresorul liber sa mai poata bate!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.