BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente la această oră în Ilba şi Tăuţii Măgherăuş (ACTUALIZARE)

Accidente rutiere în această dimineaţă, cam la aceeaşi oră, pe DN 1C Baia Mare – Satu Mare, din cauza cărora se circulă greoi.

La Ilba două maşini au intrat în coliziune, una a ieşit de pe sosea si s-a oprit într-un podeţ.

ACTUALIZARE: Accident rutier produs în localitatea Ilba

Astăzi, 23 august, la ora 06.52, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C, în localitatea Ilba.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 27 de ani din Mireșu Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus înspre municipiul Baia Mare, pe un sector de drum în aliniament, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani din Mocira. După impact, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers, unde lovește frontal un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 63 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a rămas internat.

Conducătorii autoturismelor au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri, fiind recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Şi în accidentul de la Tăuţii Măgherăuş au foist implicate doua masini. Una a virat pe o strada laterala si a fost lovita de un alt autoturism.

Politistii din Seini si Tautii Măgherăuş investigheaza cum s-au produs accidentele.


Aseară şi pe DN 18, la Tăuţii de Sus a avut loc un eveniment rutier, Acolo un sofer s a rasturnat cu masina pe plafon, din cauza carosabilului era ud si a neadaptării vitezei pe ploaie torentiala.

Te-ar putea interesa si

OMICRON: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare vor fi aduşi acasă cu o aeronavă Tarom

Redactie

URMĂRIT ÎN TRAFIC: Vitezoman băut prins cu 124 km/h în localitate de polițiștii din Borșa

Vasile Dale

VIDEO: Operație în PREMIERĂ pe cord deschis la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.