BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

VIȘEU DE SUS: Un bărbat a băgat un copil în spital dar a plecat de la locul accidentului. Accident și la Sighetu Marmației

Azi-noapte, polițiștii din Vișeu de Sus au interevenit la un eveniment rutier produs pe D.N. 18. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 51 de ani din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare către orașul Borșa, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani dn Borșa.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 14 ani, care a fost transportat la spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta nu a rămas internat la spital sub supraveghere medicală.

După producerea impactului, bărbatul de 51 de ani a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea polițiștilor, abandonând autoturismul în curtea unui magazin, la o distanţă de aproximativ 2 km, după care s-a întors la faţa locului.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 47 de ani, dar în celălalt caz, etilotestul a indicat o valoare de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Polițiștii efectueză cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicu sub influența alcoolului.

Accident rutier în Sighetu Marmației

Ieri, 22 august, la ora 11.26, polițiștii din Sighet au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Mihail Kogălniceanu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 62 de ani din municipiu.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, avariind o firidă de gaz și contorul aferent.

Bărbatul de 59 de ani a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – BORȘA: Fenomen rar, surprins de un grup de turişti pe Pietrosul Rodnei: „Vai, ce tare! Nu l-am văzut înainte”

Vasile Dale

IN VACANTA: UN ITALIAN A INTRAT CU RULOTA INTR-UN AUTOBUZ PLIN CU CALATORI LA SIGHET (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Microbuz condus de un maramureşean, făcut praf într-un cap de pod. Şoferul a adormit la volan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.