Important

14 milioane de lei prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost alocați orașului Seini

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a participat marți, 23 august 2022, la ședința ordinară a Consiliului Local Seini, la invitația primarului orașului, Gabriela Tulbure. În calitate de ”fiu al Seiniului”, parlamentarul de Maramureș a dorit să transmită felicitările sale administrației locale pentru toate proiectele pe care le implementează în comunitate, dar și pentru reușita în atragerea de fonduri europene. 

”Revin mereu cu bucurie în Seini, orașul meu de suflet, aici unde harnicul primar Gabriela Tulbure nu contenește să ne arate cât de multe poți face pentru comunitate atunci când ești cu adevărat dedicat celor care te-au învestit cu încrederea lor. Seiniul renaște la fiecare nouă vizită pe care o fac iar transformările sunt spectaculoase. Găsesc, de fiecare dată, un oraș aflat în plin șantier, iar proiectele se implementează atât cu fonduri obținute de la bugetul de stat, cât și din surse europene. Dacă pe Programul Național Anghel Saligny vin aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea de străzi, administrația din Seini lucrează, în paralel, atât pe proiecte obținute pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) cât și pe Programul Operațional Regional (POR) sau pe Programul ENI CBC Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina 2014-2020”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea. 

Parlamentarul PSD a felicitat consilierii locali și aparatul propriu al Primăriei Seini pentru întreaga activitate și i-a dorit mult succes celui mai nou ales local PSD, Dan Nicolae-Dârle, care a depus jurământul în fața colegilor săi. La finalul ședinței de CL, deputatul Gabriel Zetea a făcut o vizită pe șantierele aflate deja în lucru, dar și la noul bloc ANL destinat angajaților din învățământ. Alături de primarul Gabriela Tulbure și de inspectorul general al ISJ Maramureș, Mihai Pop, care este și consilier local în Seini au realizat o vizită de lucru și la ”Casa Bay” care a fost reabilitată în cadrul proiectului „CULTURA ÎN OGLINDĂ – Restaurarea Casei Bay din Seini (RO) și a Sălii de Concerte din Kalush (UA), în vederea înființării de Centre Multiculturale”. Din acest proiect finanțat cu peste 1 milion de euro, mai bine de 700.000 de euro au fost alocați orașului Seini care a fost lider de proiect, iar inaugurarea lucrărilor ar urma să aibă loc la începutul lunii septembrie 2022.

Gabriela Tulbure, primar Seini: ”Îi mulțumim deputatului Gabriel Zetea pentru întreaga susținere”


Primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure a arătat că în cadrul ședinței de consiliu local a avut loc validarea noului consilier local din partea PSD, Dan Nicolae Dârle. ”Echipa noastră s-a îmbogățit cu un membru tânăr, destoinic, apreciat de comunitate. Am avut onoarea și bucuria să îl avem alături de noi și pe al nostru seinean, deputatul PSD Gabriel Zetea. Am avut astfel posibilitatea să îi mulțumim direct pentru sprijinul oferit în obținerea finanțării în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. La rândul nostru am primit felicitări pentru reușitele noastre în atragerea de fonduri europene prin proiectele noi depuse, precum și pentru cele aflate în plină derulare, fiind apreciați drept campioni în județul Maramureș. Parlamentarul de Maramureș a purtat discuții cu consilierii noștri, oferindu-și întregul sprijin și pe mai departe. La finalul ședinței, alături de deputatul nostru și de consilierul local Mihai Pop, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș am efectuat o vizită în teren la mai multe obiective aflate în lucru”, a precizat primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure. 

Te-ar putea interesa si

”ÎMPREUNĂ” LA ARTĂ: VERNISAJ EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE

Redactie

CAMPANIE IJJ MARAMUREŞ: Jandarmii salvează o viaţă!

Redactie

Ministrul Marcel Boloș, încrezător în proiectele de dezvoltare ale Consiliului Județean Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult