BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Maramureşeni implicaţi într-un teribil accident mortal în Bistriţa. Un mort şi 7 răniţi (ACTUALIZARE)

Grav accident în acestă dimineaţă în judeţul Bistriţa Năsăud. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, ca urmare a neacordării de prioritate. În urma impactului o persoană a suferit leziuni grave, urmând a fi transportat de urgență la spital, de către un elicopter SMURD ce va sosi la fața locului. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, dirijat de polițiști.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale, în aproximativ 45 de minute.
Accidentul s-a produs în această dimineață în intersecția care duce spre Cociu și au fost implicate mai multe persoane și mașini. Patru dintre acestea au nevoie de îngrijiri medicale.

În accident este implicat și un minor.

„Patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale, în accidentul rutier a fost implicat și un minor dar este în afara oricărui pericol. La locul accidentului rutier aterizează elicopterul SMURD”, a transmis ISU BN.

Din păcate o persoană şi-a pierdut viaţa. De precizat că unul dintre autoturisme este înmatriculat în Maramureş.

UPDATE„Femeia în vârstă de aproximativ 54 de ani, găsită în stop cardio-respirator nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat mai bine de 50 de minute, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului”, a mai transmis ISU BN.

ACTUALIZARE

Astăzi, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au fost sesizați despre producerea unui accident rutier între Șintereag și Beclean, pe Drumul Național 17.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Sighetul Marmației, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din Cristur Șieu. În urma impactului autoturismul condus de bistrițean a ricoșat într-un alt autoturism oprit în intersecție, condus de un bărbat de 57 de ani, din Mogoșeni.

În urma accidentului a rezultat din păcate decesul unei femei de 54 de ani, din municipiul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani și rănirea șoferului din județul Maramureș și a altor 5 pasageri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Susa video: Bistrițeanul.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Țigări în valoare de 75.000 lei confiscate la frontiera de nord

Redactie

FOTO: Băimăreancă, implicată într-un accident rutier în judeţul Cluj, soldat cu o victimă

Redactie

Misterul legitimației care dovedește că fostul primar Cătălin Cherecheș este membru în organizația rezerviștilor din Ministerul de Interne | După arestarea în Germania, a fost dat afară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.