BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Accidente rutiere la Săcel, Rozavlea şi Şomcuta Mare. O persoană decedată, 4 victime şi o ţeavă de gaz fisurată (actualizare)

Ziua de vineri începe cu două accidente rutiere în judeţ. La Săcel, la ieşirea spre Bistriţa, s-a produs un accident rutier cu un autoturism şi 3 persoane implicate. O tânără în vârstă de 22 ani a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la Spital.

Actualizare – Ce spune Poliția

Ieri, 25 august, în jurul orei 23.00, polițiștii din Săcel au fost sesizați despre faptul că pe D.N. 1C, în Săcel a avut loc un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Săcel înspre Romuli, având permisul de conducere reținut, a părăsit partea carosabilă prin dreapta rupând un stâlp metalic de susținere a parapetului metalic și s-a răsturnat peste un podeț de la o înălțime de 5 m pe un teren viran.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femeie de 22 de ani din Borșa, care se afla în calitate de pasager în dreapta față. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltată și o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Tragedie la Rozavlea

Un alt eveniment rutier a avut loc în localitatea Rozavlea, un autoturism s-a izbit de un podeţ, o victima constienta încarcerată. Din nefericire, persoana implicată în accidentul de la Rozavlea a decedat.

Actualizare – Ce spune Poliția

Azi-noapte, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în Rozavlea.

În urma sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că pe D.J. 186, în Rozavlea, un bărbat de 31 de ani din județul Timiș, a condus un autoturism, având direcția de deplasare dinspre Strâmtura către Șieu, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu podețul unui imobil.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar, din păcate, acesta a decedat pe traseu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Conductă de gaz fisurată la Șomcuta Mare

Seria accidentelor continuă în judeţ. Cu puţin timp în urmă s-a produs un alt accident. La Şomcuta Mare, pe str. N. Bălcescu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, s-a izbit de o ţevă de gaz, care s-a fisurat.

Te-ar putea interesa si

LECŢIE PREVENTIVĂ: Poliţiştii rutieri, în dialog cu elevii de la Liceul Tehnologic Marmaţia

Vasile Dale

Avea 2,55 gr/l alcool în sânge și a omorât o fată: Fiul fostului primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respins

Vasile Dale

Admitere Poliţie 2023 la școlile postliceale ale MAI. Calendar admitere şi probe de concurs

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.