BREAKING NEWSRecomandate

Cum te poate ajuta un antrenor de poker să devii profesionist

Te-ai gândit vreodată în timp ce jucai poker online sau participai la turnee de poker online cum să-ți îmbunătățești jocul pentru a-ți crește șansele de a obține câștiguri mai mari?

O bună modalitate de a-ți îmbunătăți abilitățile la poker este să angajezi un antrenor de poker. Bineînțeles, ca în orice meserie, aceștia trebuie plătiți  (ca exemplu, un antrenor respectat taxează o sumă de aproximativ 200 de lei pentru o sesiune de o oră) și tocmai din acest motiv există o mulțime de întrebări de pus, informații de aflat înainte de a lua decizia de a alege această variantă. Dacă iei în calcul colaborarea cu un antrenor de poker, care să te învețe de la punctul zero ce e de făcut, sau chiar să te îndrume pe calea de a deveni un profesionist, iată tot ce trebuie să știi. Pentru a putea compara rezultatele înainte și după apelarea la un antrenor, 888casino îți pune la dispoziție o mulțime de jocuri.

Ce este un antrenor de poker?

Antrenorul de poker potrivit este persoana care are foarte multă experiență și în jucarea, dar și în predarea jocului. Majoritatea antrenorilor au jucat poker profesionist sau fac asta în continuare. Sunt unii care joacă doar la cazinouri clasice, unii exclusiv online sau mai sunt cei care se bucură de o combinație a celor două variante. Partea importantă în prezența unui antrenor de poker este faptul că te poate ajuta să îți îmbunătățești jocul de poker și împreună să creați o strategie de poker câștigătoare, potrivită după gustul tău.

După ce să te uiți când alegi antrenorul?

Un istoric impresionant și dovedibil este cel mai important lucru care trebuie luat în calcul când alegi un antrenor de poker. Ideal ar fi ca persoană pe care o angajezi  să se fi bucurat de succes și bineînțeles să aibă o bună reputație în industrie. De asemenea, pe lângă un palmares mare de jucători, este întotdeauna benefic să aibă și experiență în antrenarea altora. Faptul că un jucător este uimitor la masa de joc nu garantează că este și un profesor talentat. Și chimia între jucător și antrenor joacă un rol important și dacă aceasta nu este potrivită, mai bine mergi mai departe și caută un alt îndrumător cu care să fii pe aceeași lungime de undă. Este imperativ ca antrenorul tău să se concentreze pe conceptele care stau la baza mâinii și elaborarea strategiilor pe care le poți aplica în orice situație împotriva oricărui adversar. De exemplu, atunci când revizuiți o decizie crucială de flop, antrenorul tău nu ar trebui să îți corecteze pur și simplu greșeala, ci să profite de ocazie pentru a se concentra asupra conceptelor de bază cum ar fi dimensiunea pariurilor, citirea mâinii sau matematica din poker.

Care sunt beneficiile unui antrenor de poker?

Un beneficiu important al colaborării cu un antrenor de poker este acela că el se concentrează exclusiv pe îmbunătățirea jocului tău, bazat pe strategia ta unică, stilul tău de joc, fructificarea de pe urma punctelor forte și îmbunătățirea punctelor slabe. Prin această abordare personalizată cu siguranță vei descoperi multe lucruri la tine, mult mai multe decât prin studierea pokerului cu ajutorul unor materiale generice. Rolul principal al unui antrenor de poker este să te ajute să aduci îmbunătățiri acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Antrenorii de poker sunt de asemenea extrem de versați în arta pokerului, fapt care îi ajută în analizarea jocului tău individual. Având experiența necesară, au o bună cunoaștere a diferitelor strategii de poker care sunt încercate și testate. Prin analiza jocului tău, un antrenor bun poate identifica strategia care ți se potrivește cel mai bine și te poate ajuta să o implementezi pentru obținerea câștigurilor.

Când este momentul potrivit să angajezi un antrenor de poker?

Nu există un moment potrivit sau greșit pentru a angaja un antrenor de poker. Unii începători angajează antrenori pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine complexitățile jocului. De multe ori, jucători cu vechime la mesele de cazino apelează la antrenori, dacă întâmpină o serie lungă de eșecuri sau dacă au vreun blocaj care îi împiedică să își atingă obiectivele. Cu toate acestea, ar fi o idee bună să angajezi un antrenor doar dacă ești dispus la schimbări și vrei în mod serios să faci îmbunătățiri.

Alte modalități de a-ți îmbunătăți abilitățile

Totuși, dacă nu ești convins că angajarea unui antrenor este varianta potrivită pentru tine, dar încă dorești să îți optimizezi jocul, nu îți fă griji. Sunt o sumedenie de variante de luat în calcul care te pot ajuta. Unele ar fi, înscrierea la un curs online de poker, citirea cărților despre poker (unii dintre cei mai respectați profesioniști din lume au scris niște titluri cu adevărat incredibile, pline de sfaturi utile pentru jucătorii cărora le place să joace atât la cazinourile terestre, cât și la site-uri de poker online) sau și mai bine, găsirea unui mentor. Această ultimă opțiune, este cea ideală și presupune să ai un prieten sau o rudă cu mai multă experiență de joc decât tine și să fie dispus să îți împărtășească secretele lui.

Bineînțeles, cea mai bună și sigură modalitate pentru a-ți rafina abilitățile este să exersezi cât de mult și cât de des poți. Fie că vorbim de poker real online sau la cazinouri fizice, sau chiar și cu prietenii în timpul liber. De asemenea există și aplicații gratuite pe care le poți descărca online, care îți vor urmări jocul și te vor ajuta să analizezi rezultatele și vei putea face ajustări ale strategiilor folosite pentru a obține rezultate mai bune.

Concluzie

Dacă vrei să alegi scurtătura, indiferent că îți place pokerul online sau live, un antrenor personal este ceea ce îți recomand, pentru rezultate rapide și sigure. Ține doar de tine cât de determinat ești să ajungi unde îți dorești. Îți doresc mult succes indiferent de calea aleasă!

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ – FOTO: Un cort în care se desfășura un eveniment religios a luat foc în Baia Mare. Un barbat a suferit arsuri

Vasile Dale

EȘEC USR-IST RĂSUNĂTOR: Maratonul Vaccinării de la Poienile de Sub Munte, un fiasco total. Prefectul tilicar stă ascuns pe facebook, dar și prin păduri

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: CRIMĂ ORIBILĂ – Fată de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă în bătaie într-o casă părăsită din Vișeu de Sus. Suspectul: concubinul a încercat să se spânzure (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.