BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO EXCLUSIV – ACTUALIZARE: Haos la frontieră – Românii, bătaia de joc a ungurilor: lar le-a picat sistemul informatic!!! Traficul a fost reluat după câteva ore de nervi

”Stăm în coloană de la ora 11!!!!! Mai aveam o sută de metri până la gherete și a picat sistemul. Au închis tot. Pur și simplu suntem bătaia de joc a Ungariei. Cu copil mic în mașină stăm în soarele asta de peste 5 ore? Suntem tratați ca niște animale. Ne-am uitat cum este traficul și în celelalte puncte. Numai roșu peste tot. Cât vom mai fi bătaia de joc a Europei? Săptămâna trecută tot așa le-a picat sistemul și am stat vreo 4 ore și jumătate prin vămi” este mesajul unui maramureșean care ne-a și trimis imagini video filmate.

Cu alte cuvinte în acest moment totul este oprit. Nimeni nu intră, nimeni nu iese din România.

Ce spune Poliția de Frontieră Maramureș

Azi, începând cu ora 14.15, în Punctele de Trecere a Frontierei Petea și Urziceni, județul Satu Mare, traficul este blocat atât pe sensul de intrare auto/camioane in țara cât și pe sensul de iesire din țara din cauza unor disfuncționalități ale sistemului informatic al autorităților maghiare.

Drept urmare, autoritățile maghiare nu permit intrarea pe teritoriul Ungariei persoanelor și mijloacelor de transport.

O data cu remedierea situației, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, va dispune măsurile legale aflate în competența instituției în vederea fluidizării traficului.

ACTUALIZARE

Începând cu ora 16.00, sistemul informatic al autorităţilor maghiare a fost remediat, iar traficul a fost reluat – anunţă reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

Te-ar putea interesa si

IDENTIFICAȚI DUPĂ 7 LUNI de la comiterea faptei. Cinci bărbați din Maramureș și Satu Mare au bătut doi tineri, unul din Maramureș, celălalt din Sălaj

Vasile Dale

UMILINȚA UNGARIEI – Refugiați ucraineni în genunchi în fața autorităților maghiari din Csengershima (HU) / Petea (RO). Guvernul român a reușit să schimbe decizia Ungariei

Vasile Dale

PRELUARE DIRECTMM: Mărturia unui fost jurnalist în Baia Mare, infectat cu COVID-19: „Totul a pornit de la picioare, simțeam că mi se rup mușchii de pe picioare”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.