BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: O aeronavă a Forțelor Aeriene Române intervine pentru stingerea unui incendiu de pădure pe Valea Vaserului

Pompierii militari maramureșeni intervin în acest moment la un incendiu de fond forestier, semnalat pe Valea Vaserului, în zona Vârfului Greabăn. La fața locului acționează doi ofițeri și cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere 6 x 6, din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus. În sprijin acționează și angajați ai unui composesorat silvic din zonă. Forțele de intervenție sunt coordonate de către lt.col. Pițiș Marian, inspectorul șef al I.S.U. Maramureș.
Comanda inspectoratului a solicitat, cu aprobarea Departamentului pentru Situații de Urgență, o aeronavă în sprijin, pentru localizarea și lichidarea incendiului, deoarece zona în care se manifestă acesta, situată la circa circa 10 kilometri de orașul Vișeu de Sus, la o altitudine de circa 1400 de metri, este inaccesibilă pe cale terestră.
Ca urmare a solicitării, o aeronavă a Ministerului Apărării Naționale a efectuat astăzi patru misiuni de stingere. Intervenția va continua, până la lichidarea focarului.

Te-ar putea interesa si

CASCADA CAILOR: Intervenţie a salvamontiştilor borşeni pentru salvarea unuimcopil de patru ani care a alunecat şi a căzut

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Două victime, într-un accident la Săcel – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: ”Facebook-ul e de vină”. Ce spune femeia care și-a înjunghiat soțul gelos. Este mamă a 10 copii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.