BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

ACŢIUNE SALVAMONT: Bărbat de 78 ani rătăcit după ce a plecat la ciuperci în vf Prislop, căutat de salvamontişti. Bătrânul a fost găsit – VIDEO (actualizare)

Salvamontiştii SPJ Salvamont Maramureș au fost solicitaţi luni seara în zona Vf. Prislop, în localitatea Boiu Mare.

Un bărbat de 78 ani, cu afecțiuni medicale, a plecat la cules ciuperci în zona menționată şi nu s-a mai întors la mașină.
Căutările au fost începute de localnici în jurul orei 15.00, iar apelul de urgență inițiat de soția bărbatului rătăcit a venit la Salvamont doar în jurul orei 18.45.

Două echipe de salvatori montani l-au căutat până târziu. Din păcate informațiile (și acelea inexacte) nu i-au ajutat pe salvamontişti să identifice zona în care bărbatul s-ar putea afla.
La căutări au participat și echipaje de Poliție ale IPJ Maramureș și localnici.

În zona semnalul telefonic este inexistent pe o porțiune extrem de mare, iar bărbatul are un telefon vechi care nu poate fi localizat.

Zona a fost periată salvatorii negăsind bărbatul. Căutările au fost întrerupte, poliția urmând să facă anumite verificări specifice în astfel de cazuri.

În această dimineaţă începând cu ora 9.00, salvatorii reiau căutările extinzând aria de căutare.

ACTUALIZARE

Barbatul a fost gasit viu. A umblat toata noaptea (zice el) si se pare ca ar fi fost ajutat la un moment dat de un localnic din Boiu Mare unde ajunsese sa revina pe traseul spre Vf. Prislop.

”O amplă acțiune de căutare a unei persoane dispărute de ieri, de la ora prânzului a avut un final fericit. Cristea Ioan din Șomcuta Mare de 78 de ani s-a aflat pe raza comunei noastre în căutare de ciuperci. Soția acestuia sună ieri, la 112 semnalând dispariția soțului în zonă Valea Prislopului. Echipaje de la Salvamont, Jandarmeriei, ISU Maramureș. Poliție , localnici încep căutările. Acestea au fost reluate azi dimineață cu succes, după 20 de ore, șomcuteanul a fost reperat în locul numit Sălniceana” a spus Nicolae Prodan, primar interimar Boiu Mare.

Te-ar putea interesa si

Ce face ca sloturile online să fie atât de atractive?

Vasile Dale

MARAMUREŞ: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals

Redactie

ABSOLVIRE: Cu 9.90, moroșeanca Adriana Bodiș este șeful promoției de agenți de poliție (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.